Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvar pečata...ups fotelje..
Haški tribunal je nama donio pravdu i to čak pravda i nije potpuna jer mnogi zločini koji su počinjeni nad muslimanima nikada nisu procesuriani a za ubistva Srba i Hrvata niko nije osuđen što je poražavajuća činjenica ako se uzme u obzir da je mir i stabilnost u BiH prioritet.
Kakav je ovo panj nepismeni, lik ne zna beknut ni jedan strani jezik
Odgovor ce biti odvajanje Republike Srpske. Nikakva nametanja islamistickog Sarajeva ne mogu biti prihvatljiva.
možda u nekoj drugoj dimeziji. Još živite na zemlki natopljenoj krvi nevinih ljudi
@ kokakolesivebojezivi Zivimo na zemlji natopljenoj krvlju nasih predaka, a dzelati su uglavnom bili Hrvati i danasnji Bosnjaci, koji su i pocinili genocid nad Srbima u II Svjetskom ratu i htjeli da ga ponove u proslom. To nam daje pravo da se odvojimo od svojih dzelata.
Genocid je dokazan ,Presudjen..tu se nema sta vise diskutovati. Ko ne prihvata medjnarodnu presudu .......taj je neprijtelj ove zemlje i ovog naroda. To treba tako treetirati.
I prijetnja za sigurnost u regiji i svijetu, njegovatelji terorizma.
BiH se treba uozbiljiti kao Kosovo. Iako se BiH i Kosovo po statusu ne mogu porediti...
Evo i ove amebe. "Televizije u boji"
Ја рекох већ једном, кад ваше главешине и војсковође буду лежали на робији онда можемо разговарати, не могу само Срби лежати а ви сви као невини, до тада само још више стварате јаз и још већу жељу за самосталности РС и још веће даботирање свих ваших процеса као што су ЕУ, НАТО
Zasto Klix nije objavio vijest u kojem je Karadzic pisao pismo Putinu kako mu je neizdrzivo u Engleskom zatvoru, da ga strazari maltretiraju i zatvorenici zele ubiti?? 😂😂😂
Pa sto ne rijesite taj problem mamlazi, sta sjedite ko vostane figure i zalite se samo? Pichke jedne treba vas sve do jednog streljat
Vi sjeidte sa tim istim se dogovarate. Danas oni negiraju Genocid, vi sa njima sutra djelite stolice, resore ,..raspodjelu sreedstava, dogovarate Budjete, troskove ,kredite, place, povecanja participacije, odvojen zivotbjeli hleljb. Participirate u vlasti djelite Stolice.itd.