Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha pa onda mogu i Srbija i Hrvatska sa svojom vojskom kao garant Dejtona nesmetano da uđu u Bosnu
Zovi mudzahedine licemjeru jedan. Sad bi nato, a prije 26 godina mudzahedine???
Dosadni ste sa mudjahedinima... Koliko je bilo stranih krvoloka sa ostalih strana? Covjek givori ono sto pise u sporazumu... Hr i Sr su potpisnici jer su ucestvovali, a ove koje oriziva su pravi garanti mirovnog sporazuma... U protivnom bit ce haos... A ko ga priziva u kuci mu bio.
Najjači podanik zapada
Ovo je ono k'o u školi kad se međusobno provociraš sa likom i zakazujete tuču, a onda on zove ortake da učestvuju
Me znam što se obi tzv Hrvati sikiraju svakako uskoro posle popisa se neće ni birati više hrvatski ćlan kao što se ne bira ni jevrejski albanski ni romski. Možda ćete dati jednog zajedničkog iz svih manjina.
Koja je ovo livada
NATO u Brčko i mirna Bosna
Džafo, proglasi dan žalosti, izginuše ti mezimci pakistanci u banci. Ubi ih miroljubivi islam, napravom u prsluku, jedinim muslimanskim patentiranim izumom.
Korumpirana, glomazna, nefikasna etno-nacionalisticka vlast dovela je gradjane BiH do toga da su najsiromasniji u Evropi......nista ne iznenadjuje
Sefik fikus. Jeli ova ubleha u stanju uraditi ista proaktivno. On i njegov vlasnik riđi idiot su saucesnici sa hdz i snds
Sigurno nato nemoramo hraniti.
Ako je tako, što ih ti prizivas?
Hrvatska kao članica NATO nek pošalje vojsku, to je odobreno daytonskim sporazumom. Aktivirat i postrojbe HVO-a, pa riješit pitanje RS-a i islamskog terorizma za par dana. Malo Oluje i mirna Bosna.
SDA izdajice!
A o broju mudžahedina odjučuje HVO. Hahahhahah. Petlja žepče