Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sefik Dzaferovic je jedini normalan kandidat za bosnjackog clana predsjednistva, sigurno najposteniji politicar u BiH. Samo naprijed..
vjeruješ ti stvarno u ovo šta pišeš? vodi ga kući jad je tako dobar kao Nasrudin hodža kravu....
vidim SDA bot program je u funkciji :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ŽELE ZAUSTAVITI NAPREDAK? NAPREDAK SLABLJENJA DRŽAVE? NAPREDAK TJERANJA MLADIH LJUDI IZ BOSNE? NAPREDAK UHLJEBLJAVANJA NESPOSOBNIH SDA UHLJEBA? NAPREDAK HARAĆENJA DRŽAVE I NARODA? NAPREDAK BJEŽANJA OD OBEČANJA ZLATNIH KAŠIKA I GURANJE SINOVA BOSNE KA KONTEJNERIMA? NAPREDAK RASPRODAJE U BESCJENJE DRŽAVNE IMOVINE? TO TI JE NAPREDAK? KRAJ DINASTIJE U OKTOBRU! JEDINO RJEŠENJE! POZDRAVLJA VAS BOŠNJAČKI PREPOROD! ☝️ 🔚🔜
OBJAŠNJENO !!! I napredak kriminala
@BOSNJACKlpreporod Svaka čast objasnjeno
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Boli te briga obilaziš bosnu od državnih para i lažeš narod. Povuci se dok još možeš :)
Eh da mi je znati koliko je radnih mjesta uloženo u one silne džamije i crkve i tužbe protiv svih i svakoga i koliko je para uzeto iz državne kase za razne marifetluke od svih koji su zadnjih 28 godina na vlasti u BiH.Ja mislim da smo mogli bit jedna od najnaprednijih zemalja.
Imal vama iko da valja ? Ma jok Bošnji niko ne valja samo zna pljuvat i kritikovat , a kad treba nešto riješiti svi sjede kod kuće ili idu na primitivizam i seljakluk poput koride u Čevljanovićima , derneče uz janje i gajbu pive to je Bošnjin domet . Za sve mu je kriva SDA i Bakir Izetbegović , kriv mu je Bakir što ne zna tablice množenja , kriv mu je Bakir što maše sa titovim slikama ispred Holidej Ina dok JNA puca na njega snajperom i tako dalje .
O kojoj se vrsti napretka radi, možda nisam bio ovdje zadnjih 25 godina pa sam nešto propustio! Valjda napravile se stotine džamija i crkava pa se sad narod može cijeli dan bogu moliti jer posla ionako nema?
Jedini uspjeh normalnog covjeka, za normalan zivot jeste karta van ovog kokosinjca...Nije vladavina ovog hljeba injegovih nehljeba kriva zato...Jel vas stid!!!
srrraaaaam te i stid bilo ,još jedna patka predizborna.........
Sram te bilo lazove !!!
Otvorim clanak i pazi vecina top komentara gdje podrzavaju osobe poput ovog sline, zato nam i jeste ovako kako jeste, ehh samo da je docekati sto prije da se ispalim iz ove vukojebine i sto dalje od ovaca i sretno svima u slicnoj namijeri pozz
a vi razviti nazadak ko u zadnjih 20 godina ni
Samo podsjetnik, VELEIZDAJA Bakira Izetbegovića u vijećnici sa tužbom protiv Srbije, kolairanje sa svim zocinicima od SDS do Dodika i Fahre samo zbog očuvanja pozicija , namještanje tendera Bakirovim zetovima samo zadnje 4 god preko 15 miliona , Šefik nije političar već Šnaucer Sebije Izetbegović, prodaja FDS još uvijek se ne zna kome , masovno raseljavanje cca 80000 mladih otišlo za 1 godinu, zapošljavanje podobnih, izmjena zakona da Zukić ne bi odgovarao ...
Krađa samih sebe na kongresu SDA, ubistva djece za koje niko ne odgovara, podanički status Bošnjaka kojih ima više brojčano od Srba i Hrvata skupa, srozan KCUS na nivo seoske ambulante , od 10 ministarskih pozicija mi imamo 3 najmizernije komunikacije, civilne poslove i izbjeglice dok je Sr-Hr Bakir POKLONIO finansije,pravdu,odbranu, trezor, vanjske poslove,vanjske trgovine i sigirnost. Od nas su napravili robove i sluge svima!
Ukinut moratorij pred izbore zapošljavaju masovno da ušićare bar 1000 glasova, rate za bespotrebne kredite plaćaju NOVIM KREDITIMA, ni mm autoputa nisu napravili a pojeli 8 milijardi koje su namjenjene za puteve, digli akcize i POKLONILI ih Dodiku i zgog toga troškovi zivota su skočili cca 10%...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
07.oktobar je sve blize i blize, zbogom sda mafijo
Jaooo, pa ko nas handri 20 i kusur godina?! Ne to nisu Vaši rivali već upravo Vi i Vaša skupina 😡. Unistili ste i ovo malo drzavnosti, uhljebili sto se uhljebiti moglo a ostalo ostavili sa minimalno prava ili raselili po svijetu... dosta nam demagogije od takvih dusebriznika
dobitna kombinacija za napredak i jacanje drzave bih je sda i sefik dzaferovic
Fakat u ovo vjeruješ. Dobitna kombinacija? Elaboriraj zašto? Čovjek nije za svoga života ĆUMEZ napravio, a trebao bi kobajagi da gradi državu??!!! Kako, zašto!?
Sda i Sefik Dzaferovic su u svakom slucaju najbolja opcija za Bosnjake, sve sto ne valja je izaslo i napravilo nove stranke i sada su oni kao spasioci BiH, "oni ce sve srediti i urediti".
90% onih koji su napustili SDA su oni koji nisu više mogli podnijeti LOPOVLUK LEZIHLJEBOVIĆE PODANIŠTVO/ROJALIZAM SPIRALU TIŠINE KONFORTIZAM I OPORTUNIZAM ZLOUPOTREBU VJERSKE ZLOUPOTREBU ZAKONA ZLOUPOTREVU PRAVOSUDJA I OSTALIH ORGANA PRISILE a sve u ime SDA i protiv naroda. I najgore od svega SDA je postajala još gora
VELIKA podrska iz BiH za gospodina sefika dzaferovica,buduceg clana predsjednistva iz bosnjackog naroda