Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjete se povremeno da te zaliju
Da je Čović ušao u Predsjedništvo,glasovima Srba u FBiH,bio bi legalni predstavnik...malo je falilo.
Agresija na BiH nije nikada prestala,samo se vodi drugim sredstvima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neke recenice tacno treba zakonom zabraniti, jedna od njih je i ova da Amerika ostaje posvećena BIH.
Nemoj tako, sabur! Viš' kako su naši lideri optimistični. Kad god ih nešto pitaš, oni su uvjereni da će ovo ovako, da će ono onako, nema ništa pesimistično.
nemojte glasati ljudi za ove glupane vidite li sta nam rade
I legitimnom blokatoru rada državnih institucija BiH i FBiH, Draganu Čoviću obavezno uvesti sancije i procesuirati ga na Sudu BiH i izreći mu zatvorsku kaznu. Ima dovoljno dokaza, a pronaći će se i oni izgubljeni dokazi zbog kojih se izvukao iz zatvorske kazne. Ne smije mu se oprostiti ovo što je uradio i što radi. Obavezno mu oduzeti nezakonito stečenu imovinu.
Prodji se pisama i obecanja. Nikome ne smijemo vjerovati nego se samo osloniti na sebe. Tako su nam obecavali 90ih pa smo vidjeli sta se desilo.
Jarane, kakav si ti karfiol, to je nevidjeno...pa bolan jel kad se u ogledalu vidiš pronadješ ridjobradog uhljupa kako te promatra s druge strane...ybo matrix kakav je tvoj film ...
Ја се сећам времена када је Америка била посвећена Југославији🤔
Dobili pismo od blinkena, golemo brate
Pa uradi ti nesta hebem.te nesposobna, sta si koji curac tu kao predsjednik drzave da nas obavjestavas da si dobio pismo od Amerike. Pa uradite nesta vi sami nece vam hiljada kilometara Amerika rjesavat problem.Pa dajte meni vlast 7 dana ja bi sve rijesio.
Jbt ovaj Dzafke je preglup
haha haha ostaje posvećena isto što su posvećeni Afganistanu moj Džaferoviću kad ćeš jednom skontat ti i tvoji iz SDA da je BIH nebitan faktor u svijetu.
U o niko nije sumnjao. Samo oni više vjeruju Hrvatima nego Bošnjacima. Ali to Džaferović nije rekao.
Bake je tražio da se ameri više posvete BiH , pa i.....
Kako se o ovaj nalozi ko malo dijete, a ameri ih samo loze
Ugasila Si Me / Samo Jednom Volio Sam Nju / Emina / Nek Ti Bude / Aida / Robinja / Čajorije... https://www.youtube.com/watch?v=KbK_CvzP15U Joj samo s glavom u zid
Mi se Bošnjaci zalažemo za građansku državu u kojoj ćemo mi birati Hrvatima podobne predstavnike, tipa Sejde Bajramovića Komšiča.
mi dobili pismo od blinkena, vucko ode po jos zenkova kod pjutina