Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veci uticaj na bh politiku ima 1 moj komentar nego sefik haha
Sto se ne kandidujes majstore?
Džaferoviću, vrijeme je da se prekine ova kragikomedija i da se konstatuje da Dejtonski sporazum više ne postoji..sazovite Skupštinu Republike BiH i proglasite mjerodavnost njenog Ustava.
Ma dodo vas razvaljuje na sastavne djelove cak ni ja nisam znao da je toliko politicki jak
Jak je kao i Slobodan, Franjo, Radovan, Fikret Malina, Fadil, Adolf, itd pa gdje su na kraju zavrsili ? Robe radi sta hoces ali neces dokle hoces na kraju ce i taj mali sitni dodo u poredzenju sa svijetom manji od muhe zavrsiti ne brini. Sve sto se zasniva na mrznji i losem nijetu po prirodi biva na kraju ponizeno i satrano samo cekajte i vidjet ce te ! Ko je u historiji svijeta pljuvao druge i mrzio a bio uspjesan ? NIKO NIKADA
fbUser1631187044 Dobro ti sebe jarane opisa u tancine pa i nije cudo sto se srbi zele odvojiti od vas
vi jako griješite što ne sprječavate tog Orbana da dodje. Puštate krmka da vam rije krtolu?
Tebe treba blokirati svaki dan.Blokada.Stop Đafer.
Pola sata, pa nisu mogli ni rakiju popiti.
I neka je glasao protiv i treba da uvijek glasa protiv vas uhljeba koji mu trcite u zagrljaj cim se radi o parama i kakvim donacijama kao neki dan. Bosnjak sam al i treba da vam se *ere u usta jer ne znate nista osim kokodakati. Poduzmite nesto, vrijeme je vise !
Fikus poceo da cuga skupa sa Sejdom bitno je samo da je zalivena biljka i biljke.
SDAovcima došla religija glave
halo Fikus, počni ukopvanje u KS na entitskoj liniji i kod brčkog... umjesto što palamudiš tu.. vidiš da su nas pustili niz vodu
pročitani ste BOŠNJE ,pa u predsjedništvu imate dva KLIMOGLAVCA i jednoga B A J U koji vas #ebe pa rastura.Vi se mislite zašto i zbog čega !?!!
halo Fikus... počni naoružavanje, eno u banjaluci 200 ljudi pod oružjem paradira.... zabravi ameriku i evropu... počni 24 satnu proizvodnju oruzja i uvoz opreme dok jos nam nisu embargu uveli... ni ti ti ni glupi bakir niste nista naucili iz 92-95
Vidi koje iznenađenje. Pa trebate doliko dugo sjediti dok ne pronađete jedno rješenje. Ono rješenje sa kojim niko nije sretan. A vi bi hteli ratovati preko portala a ubirete lepe plate svakog meseca
Ma libo vas racku za nas obicne smrtnike. Ohrabruje me cinjenica da je za prvu prijavu ovu od 1.12. do 17.12. aplikacija za vizu za Njemacku apliciralo 150000 osoba, sad mozete misliti koliko ce to jos ici u buducnosti, a gdje su druge ambasade. Hvala levati i dalje se svadjajte!
Kakva je to blokada ako je čovjek glasao protiv?Pa glasajte vi za ono što on predloži pa nema blokade
Izetbegović: Islamski svijet će, ako zatreba, biti uz nas Bošnjaci su evropski narod. Bosna i Hercegovina je jedna od najstarijih država u Evropi, dok su Mađari došli sa Urala, iz Azije, rekao je Izetbegović.
Sta ceka onaj Mehmedovic,sto ne hapsi ovog bilmeza s desna?
Izetbegović: Islamski svijet će, ako zatreba, biti uz nas Bošnjaci su evropski narod. Bosna i Hercegovina je jedna od najstarijih država u Evropi, dok su Mađari došli sa Urala, iz Azije, rekao je Izetbegović.