Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Sebija Izetbegović će otpuhati i sve druge kandidate... a o Dodiku, Čoviću i svim mrziteljima BiH da i ne pričam!
SDA JE SVAKAKO PROPALA BIO ZVIZDIĆ NESPOSOBNI ILI SEBIJA LUDA SVEJEDNO JE
Vidi ovih top komentara hahahhaha cuj ona Šizofrenicarka da opise nesto jest al novčanik ovo malo bijede što je ostalo pa i ovim sto je ko podržavaju SMIJESNI STE MI VI PAPUCARI U SDA
Koga god da izaberu tesko ce moci parirati ostalim kandidatima
Hebe vas Sizofrenicarka kako ona zeli
Već vidim prof. Sebiju kako malog Dodika jede za doručak, kao što je i sve one neradnike na KCUS-u!
25 maja je zadnji zakonski dan za prijavu predsjedničkih kandidata CIK . NAkon toga će : ---- 26. maja će biti održana Konvencija SDA i „na tim tijelima će biti donesene sve potrebne odluke“. Hahahhahahahahha ovi će prvo prijaviti kandidata za predsjednika a onda će ga u najdemokratskojoj proceduri jer se ne NE MOŽE VIŠE PROMIJENITI I IZABRATI ! A on(a) će se zvati SEBIJA IZETBEGOVIĆ ! :))
Izabraće Šefka Komšića sigurno!
I bez konvencije se zna da ce Sebija biti kandidat.Ovdje je Zvizdic ispao naivko.
Seku za precjednicu
Realno, ko god bude, bit će kvalitetniji od o Džaferovića i Fahraona. Ne volim SDA, ali se divim uspjesima prof. Sebije na KCUS-u! Kad bi isto napravila i na ovoj funkciji, bilo bi sjajno! Podrška njoj!
nema potrebe za kovencijom, čini mi se da vas niko ne namjerava svakako podržati! IZDALI STE NAROD, IZDALI STE DRŽAVU!
25 maja je zadnji zakonski dan za prijavu predsjedničkih kandidata CIK . NAkon toga će : ---- 26. maja će biti održana Konvencija SDA i „na tim tijelima će biti donesene sve potrebne odluke“. Hahahhahahahahha ovi će prvo prijaviti kandidata za predsjednika a onda će ga u najdemokratskojoj procesuri jer se ne NE MOŽE VIŠE PROMIJENITI I IZABRATI ! A on(a) će se zvati SEBIJA IZETBEGOVIĆ ! :))
SAMO DENIS BECIROVIC SIN BOSANSKI
Narod zna i bez konvencije: Sebija Izetbegović.