Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se dogovore s RS da se digne PDV, odmah ce se stupiti u provodjenje reforme... naravno, RS nece pristati na jedinstveni ekonomski prostor ni po koju cijenu.
Agenda se ne smije usvojiti...Inace bolje pobijte se sami,jer kad narod ustane ne bi vam bio u vasoj lopovskoj kozi..
Možda kad završi sezona odmora, jer već znamo da smo svake godine bez vlade od jula do septembra... I kad se dogovore u vladi, onda još par godina u parlamentu, do idućih izbora... A onda ekspresno, po kratkoj proceduri, kad dođe nova / stara vlast, da nam pokažu kako oni dobro rade...
Da, kad se gazda vrati iz Karađorđeva.
Blokada je štetna jer vam dolazi manje novca da možete krasti.
Kako samo opasno zvuci,agenda..A sta je ta agenda,ee to je vec misterija..
Ne šta je agenda, već šta je u njoj napisano, a šta ovi "naši" još dopisuju da bi hajrovali.
Telci se prihvatili "agende" ko pjan plota a agenda znaci "dnevni red". Hajde sto se ovi nazovi politicari prihvatili a ne znaju znacenje nego i TV buba ko maksim po diviziji agenda pa agena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj ti ove spodobe
ma kome više bacate prašinu u oči.....