Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Dzaferovica cu glasati jer je jedini od kandidata za bosnjackog clana predsjednistva branio BiH dok su ostali se ispalili iz drzave u toku agresije a danas prosipaju pricu o patriotizmu.
Zašto je SDA glasala da SNSD uđe u vlast u FBiH (riječ je o puzigaći)?
a Sefer?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma nema se sta reci Sefiku Dzaferovicu, daleko najbolji kandidat. Smijesno je sta rade ovi ostali kandidati i na koje sve nacine pokusavaju da diskredituju gksp. Dzaferovica, ali narod prepozna da je covjek normalan i posten, ne bahati se kao ovi ostali.. naprijed Sefik.. do pobjede
ne pale vama dvojici vise vaseblazi kao ni ostatku SDA stoga sakrijte se negdje u nekucrupicu kao sto i jeste misevi i pustite macka da kolo vodi kako bog zapovjeda nemate vise sta trazit te vase kupovine glasova sleperima cimente nekim rasvjetnim tjelima u 2018toj nece upalit kao sto pojedini nacelnici u nekim selima ljudima govore vec ako ne glasaju za SDA nece nikad dobit rasvjetu pa BAGRO JEDNA zar i dalje time varate i manipulisete narodom. FUUUUJ
Kladionicarski lobi moze u ovoj drzavi ucniti sta zeli. Mogu s novcem koji zarade sve potkupiti. Imaju punu podrsku Covica. Ukoliko pozele nekoga da zatvore u zatvor i to im ide od ruke. Na kraju mi punimo njihove dzepove i doprinosimo da nam odlucuju o svemu.
ako ste vi došli u situaciju da per tu komunicirate s njima, vi ste jedno te isto vi ste u stvari oni posredno ili neposredno, oni su vaša upravo slika, zato kapak.
koliko ce se para samo ukrast od novog harača na naftu,toliko da borcima bilo obezbjedjeno,oporezovat kladaru ne ide,druga dva člana predsjedništva su protiv ,takva nam je deytonska država,NA KOJU SE SUGLASIO NAŠ BIVŠI VODJA RAHMETLIJA ALIJA
Dva lopova, do 2026. Bi da varaju narod. Ali nije više narod glup. Dosta vas je bilo MAFIJAŠI.
Kvalitet dolazi do izrazaja iz dana u dan... Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga !
ma nemas ti ba pojma. 🍀🍀🍀 nek te gospodin covjek nauci poslu, kulturi i postenju. Fahro do pobjede
al mu ga bakir i trpa a ni svjestan nije
Fahrudin Radončić, oktobar je nas 🍀🍀🍀
Lopove stari
Blebetanje kao i uvijek...!
VELIKA podrska iz BiH za gospodina sefika dzaferovica,buduceg clana predsjednistva iz bosnjackog naroda,koji je izrastao u evropskog lidera i politicara, koji je elokventan, elegantan,kulturan,obrazovan, lijepih i izgradjenih manira, prijatnog izgleda i evropske orjentacije. sda ima veoma kvalitetne i respektabilne kandidate za sve nivoe vlasti,pa je pobjeda sefika dzaferovica i sda zagarantovana. sretno sda i sretno gospodine dzaferovicu i da nasu zemlju uvedes u evropsku uniju, do pobjede!
SDA kao daleko najveca,najorganizovanija i najbolja drzavotvorna stranka,koja je predvodila odbranu drzave bih od agresije i koja je zajedno sa ostalim bh partiotima uspjela da sacuva cjelovitu,samostalnu,nezavisnu i u medjunarodno priznatim granicama drzavu bih, koja je clanica un-a i svih drugih medjunarodnih institucija,organizacija i asocijacija ce ponovo ubjedljivo da pobijedi i cini vlast na svim nivoima u bih. puna podrska za sda i sefika dzaferovica, buduceg bosnjackog clana.
"uspjela da sacuva cjelovitu,samostalnu,nezavisnu" o kome govoriš i o kojoj državi. Osvrni se malo, samostalna nije jer ima protektorat OHR-a i međunarodne zajednice, nezavisna nije jer ne može prdnuti a da se Zagreb i Beograd prvo ne moraju pitati, u međunarodno priznatim granicama još uvijek nije jer se i dalje vodi spor sa Srbijom i Crnom Gorom oko pojedinih dijelova. Elem, oči su ti zamazali oni koji su napravili državu kakvu sam ti je opisao.
SDA kao daleko najveca,najorganizovanija i najbolja drzavotvorna stranka,koja je predvodila odbranu drzave bih od agresije i koja je zajedno sa ostalim bh partiotima uspjela da sacuva cjelovitu,samostalnu,nezavisnu i u medjunarodno priznatim granicama drzavu bih, koja je clanica un-a i svih drugih medjunarodnih institucija,organizacija i asocijacija ce ponovo ubjedljivo da pobijedi i cini vlast na svim nivoima u bih. puna podrska za sda i sefika dzaferovica, buduceg bosnjackog clana.
KOMENTATORI, OVO JE najvjerovatniji poredak osvojenih glasova za bosnjackog clana predsjednistva bih, a po provedenim vjerodostojnim anketama nezavisnih nevladinih organizacija i on je sljedeci: 1. sefik dzaferovic, 2. denis becirovic, 3. fahrudin radoncic, 4. mirsad hadzikadic, 5. senad sepic.