Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljaju te mladi iz lijepe i mocne njemacke a i ostalih lijepih evropskih drzava
Ti si sefko svim mladima u svojoj uzoj i siroj familiji posvetio paznju, i svi zu zaposleni na budzetu.Boli ih qu+c mogu vako do kijamtskog dana!!
Mrs kopile jedno lopovsko
da Bog da ti crko lopove matori.
de mi ti onu moju radnu vizu za njemacku ubrzaj pusti suplje
Tako je, posvetite pažnju svojim mladim sinovima, kćerima i zetovima, zaposlite ih u javne ustanove da imaju platu kako treba a ne da kao "mi ostali mladi" rade kod privatnika za 500 KM ili još gore, da ne radimo nikako!
Blago nama sa vašom brigom. Njavljuješ uspješnu, a već si blokirao uspostavu bilo kakve vlasti do daljnjeg.
Nemoj jos ljudino rano je cekaj da svi odu , pa onda
Izjava nigdje veze sa stanjem na terenu..
Ko se našao da brine o mladima. Vidimo kako ste se brinuli proteklih 25 godina. Marsssss
Misliš mladim iz SDA, a ostalu buraniju ko grebe????? ili novim naračtajima iz porodica SDA inaće odanih režimu???? Pojasni idiote na koga misliš na koje mlade? Na kraju krajeva vi ste popušili izbore 2018 i koga zanima još što će te vi da radite 2019 godine.
Jadni mi kome SDA/SBB misli o buducnosti i kome vi krojite buducnost. FafrudIN i Bake samo za svoje gledaju prosperitet i makroEkOnomijU (FaHro)
Sefiche,mladima vise ne treba vasa paznja,vec papiri,pa da idu odavdje..strpljenje je isteklo
Stabilniju licnost u obracanju i postupcima ne vidjeh jos od rahmetli Alije Izetbegovica
ratni zločinac se javlja?