Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nam državu vodi ccc, u Titino doba Džafko bi plafon dobacio do poljoprivredne apoteke u Z-ćima, Dodo farmer svinja i ovaj podbuhli Komšo bi bio neki šef sale nekog restorana đe vikendom ima i muzika uživo !!!
@Lamonya Tito je bio masin bravar
Covic je nedavno u Zagrebu jedini nosio zastavu BiH na reveru
Velika je razlika između 'možemo dobiti' i 'dobit ćemo'.
Hrvatska je dobika status kandidata prije 17 godina😂😂😂😂😂😂
evo njega,plaća u visini primanja Hrvatskog ptedsjednika a radnik u BIH zato ima duplo manju plaću od kolege u RH. Koji kralj!😂😂😂😂😂😂😂
valja nam istocni sengen a nije nam valjala Evropska Unija zvana "Jugoslavija". To nam nije bilo dobro, sad nam je bolje u tudjini.
kontam da ne zivim u ovoj rupcagi mogao bi birati zemlje u evropi gdje cu raditi ali ne ...ovdje sam zaglavio sa nacionalistima,,sponzorusama i polugeyevima.
Pa gotovo je. Koga lažete. Mali šengen je neizbježan
'ta će on... stavio naočale bez okvira kobiva pametan
Mali Šengen je projekat koji zamjenjuje otvorene sukobe u regionu odnosno mirno razdvajanje naroda u regionu bez da ih iko ometa na granicama u tome. Dakle spojiće se Albanci iz zapadnog dijela Sjeverne Makedonije i Kosova sa Albanijom. Bošnjaci iz Makedonije, Srbije i Crne Gore sa Bošnjacima u BIH. Srbi će iz BIH završiti većinom u Srbiji i Crnog Gori. Zato Hrvati hoće treći entitet da se osiguraju teritorijalno.
Moguce i dobiti euro lotto a eto ja ne dobih. More biti bidne a jope more bit i ne bidne.
Nikad mi necemo u eu, zivi bili pa vidjeli, nego dobri moji torbu na leda i idi gdje ti se pruzi sansa.
EU je zabluda i obmana za jadni i napaceni narod iz BiH ...posvim mogucim parametrima smo NAJGORI pa skoro u svijetu (cak su i neke africke zemlje daleko ispred nas) ...nego ko je pametan neka pasos u ruku i sto dalje od balkana ... nema tu nafake
Usli hrvati u EU proklinju dan ulaska.
@BossTa tješi se poluistinama
big shit od drzave, nije u stanju kupiti avion za predsjednika, dodik se sprda sa drugom dvoicom, on svojim avionom u brisel a on lowcost redovmom linijom ko najveca bijeda koja je skrpila za karte
Mafia Lud si decko Bosna ide u Sengen
hajd na hajr, eto bas vam fala sto nas niste brukali...
Ide SE U SENGEN