Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro. Za sebe ste je baš onako napravili. Kada ćemo mi ostali doći na red?
dva bosnjacka člana..šefik.i.Komsic..i neko ce slaviti ovakvu drzavu..Hrvati nemaju predstavnika..Komsic se pravi da Hrvati ne postoje
Hrvati, ko vam je kriv sto ste potpisali Vasingtonski sporazum, trebali smo zajedno da podelimo Bosnu ovako ste ostali prčija sa turcima dok Srbi imaju pola Bosne
@Crox Nikad niste ni postojali bilmeze tek neke 91.Ja stvarno ne znam sta vi trazite u BiH ni predstavnika nemate. I vasi rvati se opredjelili za nas, Zeljko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
25 godina od ovih nehljebara slušamo: "Morali bi", "Trebali bi", "Uvjereni smo", "Sigurni smo da...", "Ne bi bilo dobro". 25 godina prodavanje priče "Šta bi bilo kad bi bilo". Tu priču ste mogli prodavati narodu do danas, a maglu možete prodavat do sljedećih izbora.
a gdje je dodo
Zajedno? Samo Muslimani na prijemu. Hrvati i Srbi ne slave dan nakaradne tvorevine.
E, vi baš imate pameti za to.
Sretan Dan netavisnosti Bosne i Hercegovine. A ovim sto se javljaju sa istoka i zapada, te domacim izdajnicima kazem: vasi lajkovi protiv za svaki komentar koji je vezan za Bosnu nista nam ne znaci, jer u skucaju bilo kakve secesije mi je ponovo branimo puskom.
A gdje je krme Laktasko , separatisti jos jednom pokazuju da nece BiH nego veliku Srbiju...
ljudi bez morala
Muslimanski predsjednici iznova iste izjave daju ali nista ne sprovode u djela, sto bi to radili pa znaju da ce spika uvjek proc..
Samo se prica kako je bilo kroz vijekove I sta bi trebalo I kako bi trebalo.
❤️🇧🇦
Ne vrijedi im ni zdravstveno osiguranje kad pređu entitetsku granicu a oni se satraše čestitajući dan "nezavisnosti republike ". E vala svašta.
Dosadni ste vise sa svojim lazima....
Komšić je osoba kojoj je dedo bio u ustašama, babo u „Titinoj“ partiji, a on sam na hadžu u Meki. Ratovao je u Makarskoj i okolici, a neprijatelj mu je uglavnom bio hotelski inventar. Unatoč tome, borit će se za jedinstvenu Bosnu do zadnjeg Hrvata.
Govori srpski, ima hrvatsku putovnicu, a i jedne i druge mrzi podjednako da ne bi nekog diskriminirao. Gade mu se ustaše i nacisti iako mu je jedan djed bio u SS-u, a drugi je stradao u Jasenovcu kad je pijan pao s osmatračnice, ali najradije zarađuje u Njemačkoj i Hrvatskoj.
SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA SRETAN 1MART DAN NEZAVISNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
a dje je Dodo? nije dos'o? haha. Predsjednik Predsjednistva BiH, samostalne i nezavisne drzave, na cijem je celu, ne priznaje istu. Nek' me neko probudi. :-)