Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem kako čitav jedan narod može prihvatati laži toliko dugo i toliko krupno.
ovaj debil, kao i ona pjandura, komčić, samo naizmjenično škevre kad im im bakir baci kost. nemam pojma o kakvoj sigurnosti ovaj laprda dok ima jedan ili dva helikoptera iz vijetnamskog rata koji su na žešćem izdisaju.
Divi ovoga još gori od Komšića. Ti đaferoviću samo otvaraš halal pogone po BiH, Željka si proglasio za Halal hrvatskog ćlana,....reda je da i OS BiH proglasiš halal vojskom.....
Bljak!
Kakve ba oružane snage, imaš tri nacionalne brigade, cim bi se zakuhalo svako bi išao na svoju stranu, u kakvim vi snovima živite...
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/87613/dzaferovic_najavljuje_formirat_cemo_centar_za_progon_ratnih_zlochinaca_gdje_god_da_su.html JOŠ JEDNA LAŽ SDA
Najgore kad covjek sebe ubijedi u nesto... Strasno
2/3 tih oružanih snaga bi rasturile državu koju kao treba da brane samo da im se ukaže prilika! Ona preostala trećina ima 2 helikoptera od kojih je jedan obično pokvaren i brojnost 1 i po pješadijske divizije! Spavajmo mirno, SDA nas čuva!
Mos mislit
Bolje da se pozabavi EP, Blok 7 i Blok 6 koje vlada sa SDA na celu predaje u ruke kinezima i rusima, kinezi Blok 7 grade svojim radnicima i dobijaju koncesiju na 20 godina, a rusima daju hipotekom dio EP i Blok 6, jako inteligentno do bankrota i unistenja EP i svih rudnika sa hiljadama radnika.
Treba slaviti samo dejton. Jer sve šta imamo je u dejtonu određeno. Tako bi bio samo jedan dan svečanosti za sve.
@Termiti Pa minuse ne možeš slaviti OS BiH a ne slaviti dejton. Jer dejton je napravio OS BiH.
@Termiti Dejton je budućnost!
Dobar vic
I OSBIH jedna vrsta parazita ... 50% njih se vodi na bolovanju.Naravno,vode se na bolovanju a idu i rade za privatnike i po inostranstvu.Ejjj 50% na bolovanju a vojnici hahaha.Mene da se pita mnogi bi oni ostali bez posla.
nije tačno da je 50%na bolovanju.
A na granice svoje drzave ta ista Armija ne moze pa se njihovo djelovanje svodi samo na kasarne, zalosno ali istinito.
Ma šta da ti pričam... nas i Amera 300 miliona...