Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ba dostignute reforme. Vrhunsko dostignuće vam je nabavka respiratora
A ni to nisu mogli bez lopovluka.
Jarane ovdje je vrhunska reforma što nema krvi koliko se mrzimo svi kao narodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bajden je poslao Eskobara da čuje šta MISLI Šefik Džaferović. Hahahahha. Pa ko tebe pita šta TI misliš. Pa ti pred Sbijom dižeš dva prsta i pitaš Mogl Ja.
Prodajem xxl pakovanje vazelina za političare SNSD-a i HDZ-a poseban popust
Dzafeeeree tugo golema nego rezervisi i ti u turskoj stan ko zna mozda ti zatreba jer kako ti branis bih ne pise nam se dobro.
Fikus ne jedi govna...
Da da a to su te plate to su te smrdljive penzije jeeeessss
Možeš misliti, "dostignute reforme" na bošnjački način- u prevodu otete nadležnosti RS uz pomoć Visokog predstavnika, Ustavnog suda i tadasnje prijetnje silom od 60 000 stranih vojnika. Niko ne bi ovo sad trazio da se stalo sa tim. Ali velikobošnjacki apetiti su nezajažljivi i nečije bolesne ambicije da poništi RS do kraja, a sve pod parolom "Gradžanska i Multietnićna"
Dodika je jedan predsjenik iz EU u Banja Luci posjetio, a on sam je bio kod još jednog drugog juče. A de si ti bio Džaferoviću?
dzaferovic: niko ne sme rusiti dostignute reforme rekao Eskobar Dodik: niko ne sme rusiti Dejton rekao Eskobar Ko od njih dvojice laze????
Marrrrs postekijasu jedan
evo predsjednika mjesne zajednice
Jutros sam ga izdrko, a nisam se jos okupao
Čitam uredno i dođem do ove rečenice: "Ja sam govorio da je BiH već 10 novembra potpisala određene ugovore". Mozak mi zablokira, žuto pred očima, zujanje u ušima, pade mi sistem.
Ne otvarajte ''promo'' članke.
Diplomata i govana
Na sto smo spali da nas ovakva nepismena spodoba prestavlja. Tugo golema
Niko nema pravo rušiti dostignute reforme osim Dodika(NSRS-SPC)
Joj kada vidim ovaj trojac, plus Scepo, Bake i Cova, pa komplet savjet ministara zivot mi se zgadi