Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajahaaa Zelko komsic map iblehaner
@fasto Ma sad će Ali Sejdo da uhvati bocu šljivovice i zagrmi, Naaaa tooooo, ima da Bošnje sedam dana budu u ekstazi.
Zivite u Bosnjackoj zemlji zato uzp i genocidasi ish.
Sta imas ti pozivati, zovi ridjobradog to su vasi koalicioni partneri j.bli vas oni ,pa rekoste da Nato nije peoblem i da ste sjebali Dodu. Mafija ste vi opasna.
kako ti pocinje naslov???
Znaci hablecina Sejdo opet laze!
Dakle jednostavno, svi su oni polozili zakletvu pa tako i dodik, znaci ako ne postuje Ustav i Zakone BiH, zna se sta sljeduje!Dokle vise hebavanja cijele drzave i svih stanovnika od strane pojedinaca na vlasti
Skoro da će mi biti žao RS-a kada ubrzo shvate koliko su g.vno pojeli sa ovim zadnjim koprcanjima! Nego, prihvatimo se čišćenja od korupcije i kriminala, pa da svi zajedno prodišemo!
Svim srbima ukinut place,ne volis drzavu u kojon zivis nema ni para ,samo vi njima podebljajte novcanike
Ne treba se puno zamarati , RBiH je vec u NATO paktu , pa Ameriak je ovde od 1995 i odlucuje o svemu ,me to neka se Dodo odcjepi , pa Vucic bi davno napao Kosovo ali tu je NATO , puste price Informera , Pinka i Happy da je Amerika propala , eto pokusajte vratiti CG , Kosovo , posebno Knin ili Vukovar , PRICE SU JEDNO A STVARNOST DRUGO a to je da je NATO glavni , AKO NIJE NATO glavni cija je zastava u pristini , podgorici i Kninu
@Pukovnikupenziji123 Jednom je prostor kojim netko upravlja, klasičan protektorat, a drugo je NATO partner. BiH prostor jest već dugo unutar NATO utjecaja, i UN-a, i EU, ali samo prostor. Politika BiH tu nema šta da traži osim da tu i tamo pogne glavu i nešto formalno potpiše.
koje karikature i imitacije čovjeka na ovoj fotki....
Dzaba i Mile blokira...sve akcije i planovi u slučaju ugrožavanja cjelovitosti BiH se kordiniraju sa Nato štabom u Sarajevu.
Gdje je Zlatni ljiljan hahahahahahaha
dje pijanac moze biti, za ssankom
@fbUser1570807935 Eno ga pijan po Bruxellu hoda.
zar niste zbog NATO napravili koaliciju, je li Zeljko lazove?
Ovo bi po BiH stranu moglo biti i dobro. Ako društvo iz NATO bude htjelo da BiH uđe u sastav NATO-a oni se zato postarati! U svakom slučju "nerad" često pokaže kakav je ko više od "ne znanja" u provođenju dogovorenog (obećanog)! Gospođa Turković može učiniti sve što je u njenoj moći ali on nema mehanizme da bilo čim prisili ikog da radi ako politika ne podržava taj rad!
[email protected] Bok, Da li se trenutno financijski šminkaš? Potrebna su vam sredstva kako biste proširili ili čak pokrenuli takav posao iz snova? Ili želite nabaviti novi automobil ili platiti onu kuću iz snova, ili se čak oženiti tom djevojkom iz snova ili momkom. Bez obzira na potrebe, budite sigurni da vas je Altara pokrila. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na [email protected]. Nadamo se da ćemo se uskoro javiti.
Taman pred mart i nove olaksice za Njemacku. Kunem se na kraju ce se samo politicari borit za pustu zemlju ali isto ovako patriotski sa par sela naseljeni. Sto nas Adolfe nisi sve pobio kad je trebalo, ne bi znao za sve ovo sad.
"Život ove komisije stao je onog momenta kada je SNSD uspio ući u Vijeće ministara BiH". A ko je omogućio njihov ulazak? Pametnom dovoljno.
Treba ocistiti bosnu od genocidnih dodika i krivozvaljnih covica i BiH koraca ka napretku. jest da ce za hamala ostat plata 600 KM, al barem cemo se ocistiti od gicoyeba kvazi krstoljubskih koji koce drzavu i sramote nas divljaci svugdje.
@PusiGaAdmine pa sta cekas