Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo mi Hrvati ništa protiv građanake države al kakva ue to građanska država u kojoj nitko nije osuđen za protjerivanje jesnog naroda iz sresnje Bosne gdje su oni koji su ih protjerali(Bugojno) nagrađeni ministarskom foteljom.
Samo u Srednjoj Bosni pripadnici zločinačke tzv ARBiH ubili su 1051 hrvatskog civila, od čega 121 hrvatsko dijete
Crna Gora je zemlja kandidat i članica NATO. Eno im kaosa u zemlji. Ne znaš tko koga😂😂😂😂😂
Evo....samo što nisu. :D ahahaha Bošnje su do boli
Sda patuljak,
A ti se trebas dobro zamisliti jer izlazi na vidjelo tvoje davanje drzavljanstva mudzahedinima i surovanje sa muslimanskim bratstvom
Spanija ce u ponedjeljak staviti tacku na ovaj problem sa Kurvacijom, a Hrvati iz BiH sve mogu rjesiti sa druga dva naroda.
Samo nemoj ti dijeliti lekcije... uredite gdje imatte SDA vlast pa se javi
Samo nemoj ti dijeliti lekcije... uredite gdje imatte SDA vlast pa se javi
sta god da je, samo nemoj ti dzafere komentarisat. umanjices znacaj…
sistem batine i meda je uvijek bio najbolji aršin za vladanje. tima uvijek osiguraš da onaj nad kim vladaš nikada ne krene samostalno proizvoditi ni med ni batinu.
Gurnuse mu sapun u prljave sake pa na tusiranje gospon MiloVanovicu. Samo pazi da ti ne ispadne, jer ovi nekadasnji "Danke Deutchland" sad plaho naginju pederluku....
šefikus ugrio stolicu,izgori..samo nisam siguran hoće li mu šef u nju sjesti
Koliko Zagreb toliko i Beograd ......su bili i ostali neprijatelji ove zemllje.-
UKIDANJEM KANTONA STEDIMOPET MILIJARDI MARAKA
Treba nesto zaraditi da bi se moglo stedjeti. Od nule, ustedis nulu. Te pare sto se trose na administraciju, kantone, penzije, invalidnine, boracki dodatci su pozajmljene pare koje se moraju vratiti. Proklinjace potomci, ako ih bude ovdje, ove danasnje pusace nargila i internet ratnika.
Kamenjar na konstitutivnim aparejtima
Dzafke pogresno razmislja,Hrvati su napustili BiH jer nece da zive u ovoj bijedi sa 430 KM plate.Doce vrijeme kad ce i Bosnjaci skociti jer nam prijeti gubitak nataliteta,ugrozene penzije,skolstvo.Ne radujte se ,Hrvati su nasa ista muka.