Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja para,incko???haha,uzmi im jos koju paru dok ne odes,haha,providno
Erdogan takođe negira genocid ali bošnj to ne smeta.
Rast BDP,investicija,novih radnih mesta,vakcina,zaposljavanja itd ni u blizoj buducnosti,ali jada i bede na svakom koraku.
PIK.ba/prodaja/traktori
Ode đikan u zatvor 100% !😅😅
Svi mi znamo da je SDA i naš lider Bakir Izetbegović najviše zaslužan za ovaj Valentinov potez. HVALA SDA HVALA VALENTINE HVALA BAKIRE 💚💚💚💚🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Mislis da je bookir potego iz one vrece,za mog bookira,hahaha...glupsoni
OZBILJNO PITANJE: Da li se pod negiranjem smatra i izjava da je Alija mrtvi zamjenio/PRODAO/izdao Srebrenicu u dogovoru sa neprijateljom?!? Hvala za adekvatan odgovor unaprijed.
Znaci da sam heban @Bogoljube :) Znaci ne smijem da kazem ono sto sam vidio i dozivio??Fino, fino...Sta predlazes@Bogoljube? Da sutim/cutim?
Đikaneeeee UZ NOGU!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi ovog Bakirovog herpesa
Pa BiH je podjeljena od 1992g!? Samo treba papir i da LOVU razdvojimo.NISTA VISE! OGROMNE USTEDE! Svi zaposleni u drzavnim institucijama OTKAZ :D Svi oni koji su lelemudali OTKAZ.Svakako sa licnom ce se moci kretati po BiH, bez obzira na sve :) Hajde pycke rastalite se ako smijete :))) Lajk za RAStal.
Kaka kaem pyzde mislim na sve tri grupe levata...RAZVOD braka je neminovan, nece djeca patiti...nego ce se OSLOBODITI!....btw...JEDINO sto nas moze ujediniti i skinuti ovu marvu sa trona je REVOLUCIJA, dok je sve ostalo DISOLUCIJA.2014-2021.
Dobri duše , nikad nisam procitao ni jednu tvoju izjavu
Samo sam tebe čekao, prvo se oglasio velik B, sad ide fikus