Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I do sad je bila nemoguca misija, sad se samo skratio postupak. Tko god je mislio da ima sanse za azil, nema dvije ciste u glavi.
ajde brate mili, sramota je bježati iz svoje zemlje, a nije rat, kao da je drugima idealno. Europljanima je već pun klinac stranaca, ostani u svojoj zemlji i probaj nešto napraviti, i tako je BIH dijaspora prevelika!
tako treba! ako svoju drzavu ne mozemo napraviti da valja, sigurno necemo ni njemackoj donijeti nista dobro!
Mislili cigoši lako do socijale! Ej Nazife, Nazife!
Ma nek nedaju balkancima,mi smo za njih narod drugog reda al brate zato ih karaju pakistanci,turci i ostali.Nece nasi svabskih papira al zato ovi drugi hoce.Ne da se Hico okrece u grobu vec je na centrifugi sta mu uradise od zemlje...
kad smo šljam za sve normalne zemlje
Nismo sljam, vec je ovo nacin da filtriraju dzabahljebarose i druge Nazife Mujice. Ako hoces da radis, uredno nadjes posao ili te neko preporuci i odmah imas vizu. PS: ne kontam tog Nazifa; da se malo potrudio, posvetio glumi (na primjer), za par godina bi bio dingospo i siguran sam da bi mu svi otvorili vrata. Ko nas je problem sto mi nemamo osjecaj za dugorocne investicije. Bolje preko jedne noci zgrnuti 100 KM nego za 3 godina 100.000....
Istina živa. Znam petero ljudi koji su u prethodne 2 godine oišli da rade ili studiraju u Njemacku ili Austriju. Niko se od njih ne mili vračati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
snel curuk