Zbog napada i prijetnji
369
Dvosatni štrajk upozorenja danas na KCUS-u
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li neko organizirati štrajk protiv arogantnih, bezobraznih i korumpiranih ljekara, koji se pacijentima obraćaju u infintivu kako bi svoj ego istrenirali na bolesnim ljudima i podigli na još viši nivo?
@Zanovijetalo Narod čitav život izdvaja za zdravstveno osiguranje,kad ga nešto malo ozbiljnije snađe,prisiljen je tražiti medicinsku pomoć kod privatnika i debelo plaćati...treba ukinuti zdravstveno osiguranje.
@Zanovijetalo Bravo! Bahatost i nekompetencija su zavladali na KCUS, narocito u zadnje vrijeme (mada su i prije bili odron).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmo odmah kontra štrajk, protiv uhljebljenih i nadobudnih doktora,neodgovornih i korumpiranih sestara i sveg ostalog primitivizma na KCUS-u...
@propast2020 ljekari su postali nadobudni, bezobrazni i bezosjećajni. A to je upravo profesija u kojoj bi trebalo da bude najviše empatije jer rade sa umirućim i bolesnim ljudima. Ali kako da imaju empatiju kad ih uče da samo gledaju pare
@propast2020 Hajde! Odmah sad, idemo, niski start i pravac pred KCUS, onda obustavi saobracaj, bacaj molotoljeve koktele i obavezno povedi onog revolveraša od jučer, prekjučer.....
Mi trebamo traziti da Zavod zdravstvenog osiguranja napravi ugovor sa privatnim poliklinikama i narod da se lijeci, pa nek strajkuju koliko hoće . Pa cemo onda da vidimo kako podnose konkurenciju kao sve u realnom sektoru
treba narod da se digne na noge. od laprdanja na klixu nista necete dobiti..podrska za oca od djeteta 👌👌
Zabrinjavajuce je kakve komentare citam ovdje, covjek prijeti nekom pistoljem, ustvari nije nekom nego doktoru koji je osnovao djeciju onkologiju u bosni, iza kojeg su hiljade izljecene djece. Nevjerovatno, na sta smo kao narod spali. Treba zavesti ostrija pravila u zdravstvu kao sto je svugdje na zapadu, pa bi vidio kako bi neko prijetio ljekaru. Strasno. Podrska KCUSu, I prof. Edi!
@fujzivot potpuno se slažem, da nasilje i prijetnje nikome ništa dobro donijeti neće, naročito prijetnja smrću, ali ako je istina da se doktor čovjeku smije u facu u ovakvoj situaciji (ponavljam, ako je istina), zaslužio je da mu iz dna grla "hrakne zelenjak" u brk po sred čela!
90% je vjerivatno od vas bilo kod Turabija i svi ste mu ulazili u guzice, ako vam ne valjaju ljekari idite kod travara, shvatate li vi da dajete podrusku onome ko je prijetio ubistvom, za to nema nikakvo opravdanje.
Kako i koliko rade oni su odavno u štrajku. Najviše posla u krugu KCUS a ima mrtvačnica.
Kako,Doktor,da te liječi lijekovima kojih nema a koje nabavlja i plaća ZZO...nepismeni narod bira nepismene političare koji biraju nepismene direktore...o svemu pišu nepismeni novinari,a sve to komentarišu nepismeni balavci i besposličari sa Biroa za zapošljavanje na internetu koji im plaćaju roditelji...!!!
SDA " KUHINJA " NASTAVLJA KUHATI.
Da se kojem slucaju novinaru zaprijetilo gorilo bi Sarajevo. Ovako policiji i doktorima je sasvim ok da se ugrozava zivot na radnom mjestu. Svi vi koji mislite da je ovo ok zelim vam da se nadjete u istoj situaciji.
Ne mogu da vjerujem kakve komentare citam! Davat podrsku prijetnjama ljekaru stavljenjem pistolja na glavu... Ne znam samo stavljate li postolje na celo salterusama u opcini ili mozda u MUP-u kad Bam trebaju neke potvrde i sl... ako cemo pravdu traziti na ovaj nacin... DAJTE DA SE ROKNEMO U GLAVU ODMAH!!! Sramota me gdje zivim
SRAMI SE UBLEHO!!!
@hames Ovdje sec radi o djetetu i njegovom zdravlju idiote,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekao Edo da mu se stavi pinka u dzep da bi potpisao. Dok narod ne preuzme stvari u svoje ruke nece ni krenuti na bolje.
Treba se pokrenuti građanska inicijativa da se ljekari koji se placaju od novca koji mi svaki mjesec izdvajamo vrednuju i placaju po ucinku, broju primljenih pacijenata, i kvaliteti rada. Ovi kako su poceli, ne lijece nas ni kad strajkuju ni kad ko fol rade. Kako mozes reci da radis kako treba ako djetetu nemate da date lijek a necete da potpisete saglasnost za izmjestanje. Bagro
Mafijo, na to ste natjerali narod!
PONAVLJAM A zasto ni jedan doktor ne progovori ni rijec ili ne strajkuje jer nema lijekova, citostatika pogotovo?? Zasto na jedan dva dana ne zaustavi svoj rad dok ne nabave lijekove?Pa to mu je osnovno sredstvo za rad? Nije ucio na fakultetu samo ga propisati nego tu terapiju ispratiti znaci BOLI IH NEKA STVAR!!
LMAO! Pa kako se ponašate prema pacijentima ne bi me čudilo kad bi ljudi konstantno naoružani počeli dolaziti
SDA ljigavci brane KCUS, Sebiju i doktora. Legitimno. Legitimno je i to da bi isto uradili da su bili na mjestu gospodina s gasnim pištoljem. Ja bi