Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nano, Bosna i Bosnjaci ti duguju. Da ti Bog da zdravlja i zivota
Mashallah. Nana Fata bosanska heroina. Proglasiti danasnji dan, danom sjecanja na borbu nane Fate.
hajmo akciju 1000 sadnica ljiljana za dvoriste neni
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Brzo su oni to uradili, za jedan dan. Iskusni su oni u rušenju bogomolja...
Imali su dobre ucitelje 92-95. Mozda su jos sto sta naucili, cuvaj se :D
postoji tehnologija koja moze premjestiti ovakav objekat ali ocito vlastima nije stalo do crkve, inace bi dali novac. U cinu koji su vlasti odabrale se vidi da je motiv crkve bio pogresan od samog pocetka , tako je i nastala, motiv nije bila vjera a ni ljubav. Pored toga bespravno na tuđem zemljistu sa namjerom da se vlasnicima (i ostalima) posalje poruka da se ne vrate nikada u svoje. Niko normalan ne uziva u danasnjem prizoru ali zakon se mora postovati.
Vi komsije rusite crkve - a mi cemo da ih gradimo. Sagradicemo jos vecu i lepsu, novu crkvu u Konjevic Polju. Zivi bili pa videli.
Nije isto.okaljano je genocidom i vječnom sramotom SPC.
NANA FATA JE JEDINI I PRAVI AMBASADOR BIH ! NANA FATA JE BOSNA !!!
A od Dine ,Peđe i Nikšića ni slova o rušenju crkve.
Nano nek si ti ziva i zdrava al ti srusila Alahov Isusov Gospin dom toliko godina imas a nisi naucila da je Bog jedan.Nije to tvoja zemlja dvoriste avlija niti bilo cije osim Boga svi smo mi gosti na ovoj zemlji i trebamo dobro paziti kako se ponasamo.Mozda ti je bas ta crkva bila iskusenje i patnja cjeli zivot da bi zaradila milost i raj na onom svjetu a ti si pala i porusila.
vi stvarno imate problem u glavi. Pa dajte adresu svoje avlije i ja cu doci da vam dignem vikendicu nasred vase livade. Vama ce to mozda biti ok ?
Sto ovi tzv. politicari nisu uspjeli za 30godina Nana Fata ce uspjeti a to je rusenje republike smrdske stvorene genocidom
Joj kad je ona prasina krenula sav sam se od dragosti najezio..
Posle ovakvih divnih, za oko prijatnih scena, korektnih izjava i odmerenih reakcija, rekao bih da je broj Srba koji bi se eventualno, u bilo kakvom pogledu ili situaciji identifikovali sa Bosnom kao svojom domovinom pao za nekih 75%
Nek odmah sele gdje se identificiraju
Ja da sam nako star i bolestan vise bi se brinuo sta ce onaj gore reci a i nije ni to daleko
Ona ce biti nagradzena velikim djelom, kod onoga gore za ovo sto je uspijela da srusi..
Ovo da cojk ne zna pricu mislio bi da se radi o komediji. Izgradis muslimanki crkvu u dvoristu. Al kod barbara je sve normalno sto normalnom svijetu nije
Једна ствар ми није јасна, без уласка у оправданост комплетног чина. Како је ово постала прворазредна национална вест. Сваки БиХ медиј је бар три чланка данас посветио самом чину.
Jel niknula džamija,pitam za dzamijasa prijatelja...koja ste vi vanago.
HYUNDAI je dobra marka.
hentai
Ali idete na onu stvar, pa uklonjena zadovoljena pravda i haj zdravo. Džamija isto uklonjena sa srpske zemllje... šta pumpate više i ovako ludačku atmosferu