Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad su se Magoda i Solak dogovorili, sad mi je puno lakše. Jest da Solak ne može riješiti herpes na licu (znači ima slab imunitet i pogodan je da zahvati COVID-a) ali kad se sa Magodom dogovorio, ja se osjećam kao da je sala već puna kreveta, nabavljena voda, kante za smeće, riješen odvoz izmeta od nepokretnih bolesnika, transport iskorištenih šprica i gnoja, stvoreni sterilni uslovi, stroga kontrola ulaza, dezinsfekcija itd.
ove sto krse samoizolaciju stavite u ledenu dvoranu i izmajmunisite da krov padne ponovo
Iako puše propuh kroz zetru zbog toga što su se izvođači ogradili od donaciju, zajedno sa političarima...
Čuj u slučaju potrebe? Srbijanska vojska montirala 3000 kreveta na Sajmištu u Beogradu i baš SPREMNO čekaju, a naši dogovorili da mogu iznajmiti halu u Zetri pa ko biva spremni??
FBiH sve spremna,. a na puno više zaraženih u RS-u nema umrlih, dok je u FBiH već 3 umrlo? Je li i dalje mislte da je sve pod kontrolom? Je li i dalje mislite da ste ozbiljno shvatili materiju? Kola su se vozikala po Sarajevu 3 dana nakon što su u Srbiji uveli policijski čas.
Djaba Zetra Djaaba Kosveo kad nam je zdravstvo 0 i unisteno Poslije korone samo ustanak i Revolucija protjerati gamad sto nas unistava 25 godina !
Vec su trebali da su kreveti spremni! Boze dragi sacuvaj nas i vanjskog i unutrasnjeg neprijatelja!