Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vise ni onog Sarajeva, nema ni Gorana, pa ne treba da ima ni hale nazvane po njemu.. Zalosni smo mi svi, tu ubrajam i "moje" Srbe ... Na ovakvim stvarima se vidi da BiH nema. Sustinski. Ja bih volio da je ima, ali trenutno je nema. Nema kohezije, nema ljudskosti, nema osjecaja za dobro. Mi smo svi hodajuci mrtvaci. Sto je najgore ni ovoj djeci ne daju stvore nesto bolje, nego ih truju svojim sranjima.
@Gurabbija Nisam ni glasao, jer sam tada imao 14 godina. Nisam puno propustio. Isti nacionalisticki olos kao i danas.. Najveci problem je sto je narod ovca i nije u stanju da napravi sebi nista bolje, nikakvu alternativu , nikakvu normalnu stranku. Nego pristaje na sda, hdz, snsd, sds..
sve si herco u pravu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nove Sarajlije glasale za Novo Sarajevo. Koja komedija.
Ovoj sedamnaestorici i suzdrzanom jbm i rod i porod fasisticki
Mah, Sada su SDA zeljeni najveće demokrate, pacifisti i multukulturalisti. Mi ostali smo za njih ispadosmo nacionalisti. Šta bi od SDA - stranka muslimanskog povijesnog kruga? Samo miševi koji se u slučaju bilo kakvog nevremena skrivaju u rupe, samo dokle???
Ovo je poruka da se ne isplati biti dobar, a ko takvu poruku može odaslati procijenite sami!
Sta ste se upalili vazno da se ne zove Radovan Karadzic!
Sramota ovaj covjek je zasluzio i vise od dvorane.Hvala ti sto si bio covjek kada je bilo najpotrebnije.
E poserem ti se na ovakvu državu.
nije znao praviti dobre pite kao aziza pa ne moze ni da ima ulicu, ha ja...mamu li vam mogli ste je nazvati i po batku onda.
ritmututukizabaohao svega sem pravih ljudi paša! Znas li ti ko je bio navedeni?
Ovo je bruka i sramota za Državu. Kakvu to poruku šaljemo omladini, okreni glavu, ne pomaži nikome jer te zato niko neće cijeniti. Fuj
novo sarajevo....pravo inovativno....ne znam samo kako su se uspjeli sjetiti ovako zahtjevnog i nadasve sportskog naziva
Vinko Samarlic - Zmaj
@BORDO DNK Gradska raja ni za vrijeme rata a ni poslije rata nisu gledala ko je ko vazno je da si raja a ne papak tako je bilo i u Sarajevu a i u mom Mostaru.Heroji su svi oni koji su se borila na strani dobra protiv zla.Vinko Samarlic,Igor Pavlovic,Jovan divjak,Stjepan Siber,Goran Cengic pa moji Mostarci Jadrank Fink,Goran Stosic itd.
Ne da SDA da njihova dvorana nosi ime Goran... đe će ćafir...
SDA lopovi gade mi se cak vise od cetnika i ustasa za ove znamo da ne vole BiH a ovi iz SDA lafo rade na tome da BiH opstane a oni je najvise razaraju ,sve su opljackali fuj.
@Automatic99 dok je ovaca kao sto si ti sisanje ce uvijek biti stvar rutine.
Zasto dizete frku bez razloga? Prosla su vremena jednoumlja i totalitarnog rezima. Za utjehu vjerovatno ce postaviti spomen plocu sa imenima Goran, Vinko i sa imenima drugih zasluznih sportista koji su dali zivot za slobodnu Bosnu i Hercegovinu. Kompromisno rjesenje je najpostenije i najispravnije da se dvorana zove Novo Sarajevo da se dvorana zove Novo Sarajevo.
@Vatan Nije on davao zivot za Bosnu i Hercegovinu vec za covjeka, za svog komsiju Husniju. Sigurno mu u tom momentu Bosna i Hercegovina nije bila na kraj pameti. Ali da se dvorana nazvala po Goranu Cengicu, svakako bi to bio i spomen svima koje je monstum Veselin Vlahovic ubio na Grbavici.
@politika.je Ja ga i volim zato sto je zivot dao za covjeka a ne BiH ja bi uvijek stavio covjeka ispred svih drzava.
FGR-ovcama ne smeta ulica pet kilometara od Grbavice po nazivu draze mihajlovica smeta im naziv Novo Sarajevo
Građani Novog Sarajeva, pokrenite peticiju za referendum o ovom pitanju, stanite na stranu pravih ljudskih vrijednosti! Ovo društvo je pogubilo sve vrijednosne kompase, moramo stati u kraj ovome konačno! Probudimo se, radi naše djece!