Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ga vi hranite o svom trosku...gradjani nece zaboraviti...kad tad ce doci u sarajvski pritvor...a sudije mu nece moci dati mjere zabrane...jer je gradjanima puko film...
@kurtovizija2 ma boli građane neka stvar.već smo i zaboravili
Porodica, njihov advokat(savjetnik) i on su uradili tačno šta su i trebali.Prvi val gnjeva, ljutnje se smirio, o njemu tek pokoja vijest.Da je odmah na sudjenje došao, puno veću kaznu bio dobio, ljudi bi se okupljali na sudjenju, ovako sumnjam.Žali Bože cura, tuge njihovih porodica, on je za 7/8 godina na slobodi, ako ne i prije.
2 mjeseca ..Hm?!bravo pravosuđe BiH.Baš dobre konekcije sa republikom Srbijom..ako je ovo pokazatelj pravnog sistema,kako to u biti hoda..još će dobiti nagradu za dobru vožnju po gradu..da je usmrtio 2 Evropljanke ili Amerikanke..zanima me da li bi brže išlo..mislim da Da
znači ne kaje se čim svim silama ne želi da se souči sa pravdom. ovo izbjegavanje I odugovlačenje da me se uzme u obzir! znajte vi u sudstvu da javnost sa velikim interesom prati ovaj slučaj! !!
Topla preporuka mu je da pocne da maze čmarni kolutić jer ga cekaju belegije iz KPZ.
Pa mater kebo svoju usta doci ces kad tad!!!
Prije od dva mjeseca ne može. Nakon dvije protekle neće moći.
Takticki da se ovdje emocije slegnu i kroz to ce i svjedoci pozaboravljat sto sta. Na sudu ce dobiti barem 5 god. manje. I oni seru.
ceka se da mu srbijanski papiri budu gotovi
Ma pusti te ga hebem vam mater
Evo ti ga! Puhši ga!
@PAOK ocito ne kontas, vjerovatno bi skontao sta sam htio reci da je napisano : pustite ga hebem vam mater nesposobnu?
Selma i Edita ostaju u sjecanju.
A što niko ne piše da ne može dovijeka biti u pritvoru, odnosno da ga moraju pusiti ako ga ne izruče!!
Vjerovatno cekaju da Sandzo i odatle nadze stelu da strugne negdje dalje a i to me nebi iznenadilo
Uglavnom sve smo skontali sta je napisao uhljebu
Pa naši huligani od granične policije su ga pustili da pobjegne. Neko im je naredio! Isto tako neko "podmazuje" i u Srbiji. Daj Bože da ovaj ubica, hohštapler nije već u Australiji! Ne vjerujem više ništa što o njemu pišu.
Pa sta je 2 mjeseca za postupak extradicije? Joj sto loze bezveze
Nek mu tamo i sude i nek tamo odleži kaznu. O trošku njihovih gradjana.
čuj ministarstvo pravde pa da ima pravde odma bi ga strijeljali ako se ne pokaje a ne razumijem i te njegove roditelje koji ga štite kako bi bilo da je njima ko ubio dijete