Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj me fratar iz dana u dan sve više oduševljava! Stoga nije čudo što ga ne voli onaj hemafrodit crvenkapica Vinko Puljić!
samo glupani vade iz konteksta ono sto im odgovara... citaj izmedju redova.
samo glupan moze porediti mesu sa kusturicom
respect!
jao bre mizantropu iz redova \"vere ljubavi\", molim te, uzmi ubi pa se pistolj! ;)
nema nas srbe sta da boli,u vezi vas,Vasi pretci su odpali jednim delom od nas,jednim delom od okolnih naroda,i to je to
@@MI ne, ne.. da se pogresno ne RAZUMEMO. Ti si BOSANAC jer srpskih stecaka nema. To sto si izgubio svoj identitet, nisam ti ja kriv. Sad ces ti meni kako smo mi izgubili pravu \"veru\". Moguce, ali sam ja jos uvijek BOSANAC a ti bi zelio biti veci Srbin od onoga iz BG.
@@MI Sta se deres? Razumijem da istina boli ali nema razloga da se drecis! :D
MISLIS DA SI MI SLICNIJI,JA NOSIM IME,SA STECKA,PREZIME STARO SRPSKO POMINJE SE U BOSNI OD 12VEKA,ISTA IMENA I PREZIMENA I U SRBIJI SLAVIM SLAVU VEKOVIMA ISTU. NE GAJIM LJUBAV PREMA OSMANLIJAMA,NE DELIM TVOJE PRAZNIKE,NEMAM FAMILIJE MEDJ VAMA,NEMAM PRIJATELJA MEDJ VAMA,MOJ BOG NE KOLJE PO ULICAMA,MOJA VERA JE VERA LJUBAVI NE ZELIM VAS U KOMSILUKU, NISI TI MENI NISTA,DO KRVNIK I NESRECA NASA STO STE OSTALI A NISTE OTISLI SA OSMANLIJAMA......i kako smo slicni?
\"Neka oprosti gospodja Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospodja Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stecke. Sta je stecak? Olicenje gorstaka Bosanca! Sta radi Bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao suzanj.\" (Miroslav Krleza)
@o vama Pusti Mesu... to je bio tadasnji E. Kusturica. A ako cemo mak na konac onda on pise O NAMA! Htio ti to priznati ili ne, ja sam ti slicniji i blizi od Mate iz ZG ili Milorada iz BG! ;)
Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.
Pa gde si bre Ilija... zar nisi jos CRKO, fasisto?! ;)
uh Ilija, kralju, pa gdje ovo iskopa?
\"Na istočnog veroispovedanija Bošnjake veći upliv imati neće biti za Srbiju težak zadatak. Više predostrožnosti i vnimanija na protiv toga iziskuje to, da se katolički Bošnjaci zadobijedu. Na čelu ovih stoje franjevački fratri.\" . kojekude?