Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naoruzale se vlaske pizdurine ko da u rat idu
Vlasi su sa Vlašica,a ovi su iz Banja Luke konju
konj ti karo sestru, vlasino smrdljiva srpska
DOCI CE TE U SARAJEVO ABD!
Dobile male baale po pičci ! XAXAXAXA !!!!
Cyber Mujo--- Mani se svojih glupih komentara.Vjeruj, suvišni su.
A vi tu sto pricate o nekim fer i korektnim tucama to nikad nije bilo niti ce biti.A vi manijaci samo na tim racunarima pisete i kurcite se nazivate nas djecom,al ipak ta djeca su vam picku polupala.A te horde su skakale u miljacku znaju oni.Dodjite u moje naselje ima dobrog dopa i skanka.Klinac iz naselja 16 god vam je skinuo majicu i clansku kartu zalostt axaxaxaxaxax vidim koliko ste jaki pricajte vi sad sta hocete gola ste kurcina po neznam koji put ste pokazali!!! Mladja garda 1987
E *** vam više mame one sto su vas na svijet donijeli, P vam materina ona retardirana, zbog vas takvih muka mi vise, zamrzit cu BH Fudbal, *** vam otac majku, idite se druzite, guzite školujte te se, boli me qrac sta cete, samo se prekinite ponašati tako moronski. Mamu vam *** jos jednom.
То ти је кад улазиш у фрку а слабији си! ;)
ŽELJO JE KULT
da da este seljo je kurc :)))) majko mila al se vi azijati ubjedite u vase gluposti hahahaha
@vitezkrsta Zašto mu govoriš da je azijat? Pa nije on srbin, e svašta...
Da se ne lazemo, navijacki neredi postoje vec odavno i postojace. Svi smo u neka doba krenuli na utakmice znajuci sta se desava. Medjutim ovo danas prelazi svaku mjeru. Ovo vise nisu klasicne navijacke tuce, ovo je bas krvnicki. Dakle, ne sa zeljom da se pokaze koja je grupa jaca, vec sa zeljom da se protivnik sto vise pretuce. Dva smrtna slucaja smo imali do sad i opet ljudi ne znaju granicu. Tuzno. Svako normalan je davno ohladio od pripadnosti bilo kojoj navijackoj skupini. Postali ste svrha sami sebi. Nije bitno kako vam klub stoji na terenu - bitnije vam je kako vi navijate, kakva vam je koreografija i jeste li jaci od protivnickih navijaca. Nemojte ni pokusavati da ovo osporite. Bio sam dio jedne grupe dok mi se nije zgadilo.
srbi su svaki rat izgubili
ma srbi su kukavice vazda bili,svaki su rat izgubili,pederčine smrdljive
rece pripadnik kobajagi naroda koji je SVAKOM OKUPATORU BOSNE polizao supak hahahaha, rece pripadnik kobajagi naroda koji je zbijen na 24 % :))) , rece pripadnik naroda opt naravno kobajagi narod koji bez srba nemoze ni jedan jediti zakon donijeti hahaahahaha. ali hajde da ti bude lakse eto ok je sto ti kazes ALI BITNO JE DA SMO MI VAS GENOCIDISALI KAO STOKU :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
znal iko ko je ovaj J.M??
pa ovo samo u nas ima dogovorili se da se pobiju
Da su ih slali u rat protiv njih *** bi otisli !!!
*** majku ovdje i muji i sulji i ahmedu i muhamedu koji izjjednacavaju olos cetnicku i nase momke,idite kacavendi pusite *** i lizite supak ako volite toliko da se uvlacite chetama u dupe.i vi koji mislite da je ovo drzava bih dreknite to u gacku ,nevesinju pa cete dobit svoje,licno sam u brckom u 4 tuce nacionalne ucestvovao,ne kajem se,mrzim chete iz dna duse ,a vi koji mislite da su ovo 2 grupe istih huligana jadni ste
U normalnoj zemlji komentari bi zvučali ovako: "Užas, nadam se da će momci dobro proći i brzo ozdraviti! Šta radi policija?! Divljaci vladaju zemljom, ovo je grozno!" U Bosni ovo je užasan izgovor da fašisti pljuju jedni druge i da divljaci ponovo oštre oružje. Nismo mi ni zaslužili ništa bolje. Ni Srbi, ni Hrvati, ni Bošnjaci, a ni Sejdić i Finci
Jebem borac, *** banjaluku!!
haha pa ko ih je tjerao da se tuku... jos se dogovorili ko nesto i sad nam treba biti zao?
stoka
zao mi je ovih navijaca zelje, i zelim im brzo ozdravljenje, ali mozda onaj izdajnik bubica, ima neko rjesenje.nedavno nam je uvalio neke krntije iz banja luke da nas vozaju po sarajevu, pa kontam , mozda i za ovo krivousti debil , ima neko rjasenje.seljak izdajnicki.