Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preposteni SDP!
hljeba za covjeka (al uvijek samo za jednog. bas kao i drzava za lagumdziju)
neka se prijave na biro udavili se dabogda od tog hljeba
Preporucujem im da kada ih snadje neka nevolja licna ili u porodici da se samo sjete tog bijelog hljeba.
Koja mizerija od insana moras biti da pored ovolike bijede u narodu mozes to uzimati. Sigurno ni jedan od takvih nije vijernik jer zna da ce ga na kraju stici kazna. Mnogi ce reci pa to je legalno, da legalno jer su sami sebi izglasali tu legalnost, mogu li radnici ili penzioneri izglasati sebi barem razovi hljeb. Na kraju mogu samo reci FUJ
Ama baš u ovoj Federaciji samo lopov do lopova i sve veći lopina od veće lopine. Zakleo bi se da ne postoji niti jedan pošten, čak ni onaj na najnižoj fotelji. Kuku nama.
Bijeli hljeb ima ko da čuva. SPECIJALNA JEDINICA MUP SREDNJOBOSANSKOG KANTONA. Još malo pa će i onaj rumeni Efendić imati svojnmu specijalnu jedinicu. Načelnik oštine, što da ne ! Pa ne plaća mu stranka !
kakav bjeli hljeb,teletina jagnjetina to oni vole.
Socijal krademo ti i ja partija Bosne i Hercegovine.
Ako. VSDP je uzeo jer je socijalna stranka a kradom za boljitak sve govori kroz naziv stranke.
"102.849,50 KM" - i to bez ikakvog namaza na njemu.
To je nista, mogli su oni jos duplo sto se njih tice
da nije bijeli prah ??
Dobili su pare za bijelji hljeb ali moguće je da su ga potrošili na bijeli prah. Ako nisu oni, onda su njihova djeca.
@Henry Chinaski definitivno se slazem, pogotovo to za njihovu prepotentnu djecu pod dejstvom prasaka... tata dao dzeparac par stotina sedmicno i automobil da budu sto brzi!