Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadzan Konjo, odgovorno tvrdim jer ga poznajem, ne zna sastaviti prosto-prosirenu recenicu a doktor nauka, to dovoljno govori i o drzavi i o sistemu i o SDA.
Konjo, hm i bilo je čudno da je konjo svoj potpis stavio. Konjo ne igra za raju, samo za sebe i svoju korist.Pa ako se iko nakupio koverata to je upravo taj konjo, preko konje možeš sve srediti i operaciju i apartman na ortopediji dječijeg odjela ako treba, samo mu tutnu koverat i konjo sredi. Pa on je najveći ljigavac i poltron, znam, vidio sam. A za pojedine doktore znam da savjesno i pošteno rade svoj posao. Neću ih imenovati dobit će nogu,a konjo će se izvući (sa ukorom).
jadna je ova drzava i klinika kad se konjo pita nesta.samo mu prezime govori gdje mu je mjesto.
Hadžan Konjo-dovoljno rečeno.
Ovo je pokusaj bolnickog udara :)
Mora biti vise reda u zdrastvu,ako je cista namjera Sebije neka Gavrankapetan ide u svoju kliniku pa radi,ko hoce da mu ide nacice ga,podrzavam red.....
Bakirov cirkus land.
Ako je klinicki centar protiv svih zloupotreba i krivicnih djela, hoce li i Sebija Izetbegovic odgovarati zbog podrzavanja, davanja zelenog svjetla i osnivanja nelegalne ljekarske komore?
odjednom svi podržavaju ovog Gavrankapetanovića, a niko ga ne može, kriminalac ovakav onakav, i brat mu a i ovaj voli uzeti poklončić, fakat ja ne kontam ove ljude, protiv Sebije pod svaku cijenu a obračunava se sa mafijom iz svoje stranke, i to mladomuslimanskom, šta hoćete vi ljudi???
svi imaju privatne klinike a na KCUS-u uzimaju platu nizašta
SDA i Sebija se bore protiv zloupotreba.... blago nama!!!
Sta se cudite?! Nema niko mu.a, nema narod mu.a. Licemjerstvo i kuknjava. Samo anonimno piskaranje, a u realnosti ulizice i dupelisci
Prodane duse, zato nam je ovako u drzavi. Nemaju muda doktori, sudije, tuzioci, policajci i td...i jeb*e nas bagra. i neka!
Lud zbunjenog. Ko nas lijeci jbt😱
Treba ovo sve pohapsit
ovo ko glup i gluplji
samo veceras poslije 23h kada vode nestane a svi znojni kuci stignu iz grada i ne mogu se umiti ili istusirati . ja mislim da ce Alija i Bakir biti ime koje ce se najvise zazivat
mistake jeboti konj mater