Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĐE NAĐE OVI 9 KM.
Jao naslova. Hocemo li tako isto i za svaki drugi slucaj? Pa da imamo naslove tipa: "Bosnjak izbo covjeka nozem"... pardon "Bosnjak ZBO covjeka NOZOM", ili "Srbin opljackao radnju", ili "Jevrej udario covjeka autom", ili "Cigan utajio porez". JEbemumater eto klixa kao dnevno.hr. Jos da registruju po domenu za cetnike, ustase i balije i tu smo.
Hrvat je u ovom textu kao državljanin R Hrvatske , e ne kao kao član jede nacije u BiH. Isto bi bilo kao 2 Španca ili 2 Japanca....
Nece biti. Spanci i Japanci nisu konstitutivni narodi u OVOJ drzavi niti su ukljuceni u nase dobro poznate medjunacionalne igre. Neces cuti da neko pominje nekom mater konkvistadorsku ili samurajsku. Ovo gore je cisto trollanje naslovom. Nista nije kostalo da pise upravo to sto kazes - dva Hrvatska drzavljanina. Zasto nije? Paa... mozda prejudiciram ali imam utisak da je zato jer u redakciji kliksa ne sjede novinari nego ljudski otpad, tj. govna.
Je l' halalimo, braćo?
Koji su ovakvi sa malim utajama (mala utaja do 2-3 miliona)
To je sića,.... mislim da u BiH ima bar 1000 firmi koje su državu zavalile u zadnjih deset godina za iznos veći od milion maraka. Kako su nastajala carstva ako se prikazivala dobit od par hiljada maraka ?
Ma znamo mi da bi bez HDZ-a i SDA svi bili posteniji....
koliko ovakvih slucajeva ima po cijeloj bih da drzava vrati ukradeno sve od svih sto su krali mi bi danas bili drzava MONACO 2