{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dvodnevni trening "Komunikacija i odnosi s javnošću"

F
3.2.2009. u 12:50
0
1
Dvodnevni trening "Komunikacija i odnosi s javnošću"
0
Dvodnevni trening "Komunikacija i odnosi s javnošću"
U organizaciji Agencije lokalne demokracije (LDA) Mostar danas je u tom gradu započeo dvodnevni trening pod nazivom "Komunikacija i odnosi s javnošću" za predstavnike mostarske Gradske uprave i nevladinih organizacija.
Po riječima voditeljice treninga i službenice za odnose s javnošću u mostarskoj Gradskoj upravi Ines Kajić, cilj je treninga olakšati predstavnicima gradskih vlasti i nevladinih organizacija komunikaciju s medijima i novinarima te ih upoznati s načelima funkcioniranja ureda za odnose s javnošću.

Kako je kazala Kajić, kroz praktičan rad sudionicima treninga pokazat će se kako dati izjavu za medije, kako u službenom i neformalnom razgovoru dati informaciju novinarima te kako što jasnije i što konciznije prenijeti informaciju.

Trening "Komunikacija i odnosi s javnošću" dio je šireg projekta Resursnog centar za demokratizaciju u sklopu kojega se organiziraju specijalizirani treninzi, seminari i radionice za predstavnike različitih ciljnih grupa.

Ovim treningom finaliziran je projekt u Hercegovačko-neretvanskoj županiji s tim da će, kako je istaknuto, LDA pokušati pronaći sredstva za provedbu projekta i za predstavnike općinske i županijske vlasti u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: