Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast...TO je to sto nam treba u BIH,jos + sace se otvarat rudnici u Kaknju i 8. blok na Termo Elektrani,to je negdje oko 700-800 novih radnih mjesta ;)
to su pravi hercegovci, a ne oni sverceri duhana
steta sto ljudima daju radna mjesta. sace se par hrvata manje iseliti...
U jednom članku stoji 30 miliona maraka u drugom 30 miliona eura. Pomalo to sarajevo-x, egzaktni kao i do sada.
@jep upravo tako, robovlasnicka struktura drustva. imao sam priliku da radim u Violeti i to je iskustvo koje nikome ne bih poželio osim naravno ako želite da radite minimalno 12h dnevno, da imate 5 dana godišnjeg odmora i da nemate nikakva prava.
Violetini proizvodi su BH proivodi i isključivo njih kupujem, i kupovaću jer želim da ova država opstane. Svaka čast, nije bitno koga će zaposliti, zaposliti će državljane naše zemlje. Sretno!
nadam se da ce i u livnu i u buducnosti u grudama biti zaposleno barem 30 % Bošnj.aka i Sr.ba...... da to ne budu samo mjesta za hrv.ate, a mislim da je ova 2 varijanta izglednija, al eto...
ova prica se vrti vec par godina - u planu je otvaranje i u Zagrebu medjutim nitko nije lud da dopusti pravljenje termoelektrane u svom gradu. takodjer, suludo je uopce pricati o kvaliteti papira ove tvrtke obzirom da proizvode najbolji providni troslojni papir. Takodjer, nije dobro reci da ce se zaposliti samo hrvati - u ovoj firmi rade i muslimani i srbi (Jelah, Banjaluka, Sarajevo, Tuzla). Medjutim isto tako imajte opaza da Violeta nije nista drugo nego robovlasnicka struktura drustva i prije nego sto pozitivno ocjenite neku firmu upitajte se zasto svaki dan traze nove ljude.
violetinim proizvodima mozes samo guzicu obrisat
momci malo ohladite,bez obzira iz kojeg dijela Bosne i Hercegovine dolazi ova firma i koga zaposljava,hrvate srbe ili muslimane,njima svaka cast! i jos nesto,ako cemo iskreno,proizvodi su im super,za 10 sto bi rekli!
Gl.up članak a i s oproštenjeg glu.pa rasprava,nova violetina tvornica je za sada samo na papiru,po otvorenju je treba pohvaliti,svakako a do tada čekati da se vidi da li će od toga što biti.
SVAKA CAST - ISKRENE CESTITKE!!!!! SAMO VAS KUPUJEM, A JOS CU VAS VISE I KUPOVATI.
Ipak su Hrvati stoljecima ispred Bosnjaka
a sta tebi smetaju radna mijesta za hrvate, jeli dosta bilo brojanja krvni zrnaca, inače ova je se tvornica tribala otvoriti u grudama ali su se ekoloske udruge i narod pobunio jer nema jamstva da nece stetiti okolisu
200 iskljucivo hrvatskih radnih mjesta!
boze spasi, isto ko da su njima otvorena radna mjesta. pozitivno svakako jeste, kod koga god da je. nego, zar se za proizvodnju papira ne koristi celuloza, koja se, opet, dobije od drveta, a kog opet u hercegovini slabo ima, akl hajde...ima drugdje, nije problem. ne treba uvijek biti negativan, lijepa vijest za Hrvate livna.
ccc pa ovo je vijest da se TEK MISLI pravit fabrika...i to je sad kao nesto pozitivno... Kak bude OTVORENA fabrika onda napisite vijest, pozitivac dana...ovako je ovo samo jedna od milion supljih prica.