Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto, čo'ek zaglavi najmanje 2 godine zatvora zato što je htio uzet dnevnicu od 80 KM.....cccc...... :(
Čuj utjecali na volju birača. Pa zar nije legitimno utjecati na volju birača. Uskoro nećeš više ni smjeti pozivati da se glasa za nekoga
U toku izbornog procesa, svi, ama baš svi podmićuju, kupuju, vrše uticaj, zlopotrebljavaju svoj položaj i iskorištavaju birače. SAMO JE JEDNA RAZLIKA IZMNEĐU NAS I NJIHAAA = esdea!!!!! ESDEA NAROD KUPUJE NAŠIM PARAMA, DOK OSTALI DAJU SVOJE, SABRANE I POSLUĐENE.
Sta je tu cudno SDA ima placenike na celu sa vehabijom Semsom Sabanovicem, inace svi su mahom neki borci koji treniraju u Gazijama i njihov zadatak je da strase opoziciju i novinare
Kad cete pohapsiti PDAce koji si kupovali glasove u tuzlanskom kantonu
Samo dvije ? A gdje je ostalih (najmanje) 1000 osoba koje su štimale izbore ?
Omer i Sabahudin gurali baliju Komšića
@RogaticaUsrcu Omer je iz Srebrenice a a Sabahudin iz Ahmića, provjereno
oooo Bože dragi, hapse djecu, a na slobodi Hamdo Abdić, Amir Zukić....
I SDP i PDA su to radili u Gradačcu...
Ovdje bi trebalo Goli otok oformiti koliko je bilo.Skoro. pred svakim biralistem su dobacivali i nudili lovu
Cestitam. Sve je lijepo i fino. Uhapsit ce se 10 ljudi i sta. Ostaje izborna prevara i posljedice te prevare. Zemlju ce viditi oni koji su na prevari dosli. Samo ponistenje izbora je posteno. Sve ostalo je kozmetika.
dječurliju hapse :)
haha djecu privodite