Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi i Zeljko u samoizolaciju za svaki slucaj. Nije vec 4 dana.
@akuzativ Klixe,zašto ne odgovorite onoj rinika Avdi Avdiću, jednorupiću sa Sadikom Ahmetovićem u onom skandalu?Mislim da vas bolesnik žestoko ujeo i najmanje što očekujemo je da mu kažete šta ga sleduje.
Ministrica se računa ko dvije osobe
Znaci hebac i svalerka
Cuvajte nas Biseru po.svaku cijenu, nemojte da joj gram fali. Ko ce nas tako upecatljivo predstavljati u svijetu, nju ljudi kad vide nema sanse da ju zaborave.
Oni su najveći klaster, godinama putuju, a niko ih ne kontroliše, treba izvršiti dubinsku analizu svašta će se tu naći....
Klixe,zašto ne odgovorite onoj rinika Avdi Avdiću, jednorupiću sa Sadikom Ahmetovićem u onom skandalu?Mislim da vas bolesnik žestoko ujeo i najmanje što očekujemo je da mu kažete šta ga sleduje.
Da nije debela ne daj Bože?
Svi ce biti zarazeni ako vec i nisu. Sve sto je potrebno je lijecenje onih koji pokazu teske simptome. umjesto da se zaustavljaju cijeli ekonomski i drustveni sistemi.
to su njihova unutrašnja posla, i mi se ne trebamo miješati
Kad ce Sebija u samoizolaciju, da Bake dahne dusom....
Cerkez, Sanko, ....sve strucnjak do strucnjaka, Allahu mesali....
Debela da ode 4 godine u samoizolaciju da je vise ne gledam
@gooUser1581971727 hahahhahaha, ona kolka je dvije plate uzima
Imal ista u njih novo ?
Udarna vijest u regionu.
e kako ove osobe koje su zaposlene u javnom sektoru,zarazene koronom,za par dana se munjevitom brzinom oporave.kako?eto kako?