Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena?!?!
Nije mi jasno zašto se neki nerviraju zbog toga što se hapse Zločinci, kako se ti pojedinci zovu nije ni bito, i vrijeme je da se maknu od normalog svijeta.
Samo hapsi redom sve koji su okrvavili ruke.
koliko to imamo ratnih zločinca po glavi? barem 2-3, meni se čini...
Valja sad fatati Bošnjake! Ufatite nas gospodo! I povucite malo!
Svaki zlocinac treba da odgovara pa taman da mi je to rodjeni babo. Ja se licno kao Bosnjak i borac ARBiH sa gnusanjem odricem svih pripadnika ARBiH koji su napravili bilo kakav zlocin. SAMO HAPSI!
mi smo svoje zlocine osudili i izvinuli se za njih svi znaju kada se obracunavalo sa cacom radi kazana i radi slanja ljudi na kopanje rovova ja se ponosim sto smo tad rascistili s bandom armija nije cinila zlocine! poznajem cijeli drugi korpus i ponosno kazem, mi nismo.
@nnenadjebivi13 , Kad smo vec kod Cace, jedva cekam da se pohapse i ponovo ali pravicno procesuiraju Cacini saucesnici. Svima su poznata njihova imena. Ja sam proveo rat na obroncima Trebevica i znam o cemu govorim.