Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt ko da je s o zlo svijeta koncentrisano u ovoj jednoj zemlji? možemo li naprijed????
mogli bi kad bi bilo obostrano .......
kolektivna katarza i pogled prema budućnosti i prosperitetu i ekonomiji.potencijala imamo. pamtiti se mora ali i nastaviti dalje.druge nema!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A rusenje biste nobelovca nije barbarski cin ?
a inače most je simbol agresije osmanskog carstava na BiH..na tada kršćansku BiH..
Krscansku? Prelistaj stranice historije pa ces shvatiti da Bosna nikad nije bila krscanska.. bar ne kao ostatak Evrope.. jedina nije bila pokorena papi iako se to tako cinilo.. bili smo svoji, nesto sto nije tada postojalo, bili smo unikatni...
Znači ovaj portal uzima iz presude Prliću i ostalima ono što im paše a izostavlja oono što nije..npr naveli su prije da je bio taj nekakav UZP (što piše u presud) ali nisu naveli da je most bio legitimna vojna meta i da Haški sud NE MOŽE ustvrditi da li ga je baš HVo srušio (što takožer piše u presudi)
Eto sud cemo pitat ko ga je srusio. jebo go sto smo ocima gledali kao sa Stotke roka tenk i rusi. Eto otiso Alija na Stotku i sjeo u tenk i srusio most.
Dosadni ste vise sa tim ratnim datumima! Pa to je bilo u prošlom vijeku, i dijeca trebaju o tome učiti na casu istorije, a ne da bude udarna vijest po portalima! Nizerazredno i huskacko novinarstvo!!
Me jHebo most,glava je bitna,bolje da su svi mostovi po bosni poruseni a da niko nije stradao nego ono sto je bilo!Nego kako god htio sam samo da se osvrnem na jedan dio texta koji velica Sulejmana i koji kaze da je uradio mnoga dobra ovim krajevima napravivsi dzamiju u kHurcu i palcu pa me interesuje kakvo je to dobro kad ti neko pravi tolike dzamije?
Krscanska gamad srusila jos jedan povijesni spomenik,wow,kako nevjerojatno.
A jest ga Praljak popeglao momački!
Kad se danas pogleda nije ok. Al te proklete 93 morate shvatiti da je to bilo normalno. Bio sam (na moju i vasu zalost) sudionik usranog rata al prwko tog mosta su mudzahedini prelazili i klali i silovali i ubojali. Budite i tog svjesni. Lako je danas pametovat i bit pametan. Vremena su bila katastrofalno losa. Najbolje bi bilo da nas ne pjenw sa ovakvim clancima.
Eto ti nas pjeni s tim izmisljenim mudzahedinima u Mostaru. u Mostaru nisu klali mudzahedini nego ti i tvoji suborci
Zaista smijesno, plakujete most, gradjevinu, kao da vam je najmiliji... Da je to netko drugi srusio bilo bi vam opravdano. Eh, vama ugoditi...
Samo da odsele vise u lijepu njihovu i ostave nas balije,turke,kurcove ili kako vec hoce nek nas zovu,samo neka idu!!!
Dugo odvratniji komentar nisam procitala.
A ko je ovde bio agresor u Mostaru, posto je BIH bila napdnuta od strane stanovnika BIH, i izvrsena je agresija. Nema govora o gradjanskom ratu.
????????
upotrijebiti termin građanski rat za sukob u bosni je apsurd. ovdje se radilo o separatizmu dijela njenih stanovnika a pod okriljem i pokroviteljstvom susjedne zemlje hrvatske i srbije, što aplicira da se radi o agresiji navedenih na državu bosnu i hercegovinu. iskreno, precizniji odgovor bi bio da je na prostoru bosne i cijele juge izvršena agresija svjetski bankarskih konzorcija, a sve sa namjerom da se uništi ekonomija juge. pri tome su balkanski narodi služili samo kao instrument za ostvarivanje tih ciljeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I sad mi nešto lijepo oko srca kad ga vidim kako pada i ode u dubinu Neretve..
baš fino od tebe!
"Lijepo ti oko srca", ali žao mi je, Stari je opet visoko uzdignut iznad Neretve.
kad se nezna šta ćemo , onda ajmo malo o ratu. nema hrane,al to će nas nahranit.
Nista se ne smije generalizirati, ali isto tako, ovakvi dogadjaji se ne smiju zaboraviti i treba da se zna ko je srusio jedan od najljepsih i najstarijih spomenika u Evropi i Svijetu. Pozdrav normalnim ljudima.
Mostarci bi fakat mogli obnoviti one zgrade na istocnoj strani i malo urediti zelene povrsine ! Sve sto je obnovljeno je od nekakvih fondova al mi neide uglavu da nemogu grad ocistiti i zgrade popraviti vec 20 godina. Sve su kuce super al cim izadjes vani prljavo i neuredno a imate biser od grada !
JA POGODJEN,NISAM NI UMRO NI PAO, SAMO SAM MORAO SKOCITI DOLJE, NASTAVIT' CU TACNO TAMO, GDJE SAM STAO IZRONIT' CE STARI ZA ONE STO GA VOLEEEEE..