Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na posljednjoj slici vide se dva rekvizita bez kojih nije moguće shvatiti stanje svijesti pobunjenih Srba. To su rakija i TV antena. Rakijom liječe sve, od klasičnih bolesti do ratnih poraza i bijednog života. TV im služi za kolektivno upravljanje masama i ispiranje mozga od strane njihovih vođa koji ih gurnu u stradanje i bijedu svakih par generacija.
...nikome se ne ponovilo...
eto sta je jedan četo spreman da uradi eh
"iselilo više od 100.000 Srba" zato ja cuvam svoje prijatelje, srbe, sarajlije, kao oci u glavi! dragi moji, vi najbolje znate da uvijek mozete racunati na svog karima ;-)
E kad se sjetim ma mi smo beton pravi ba!!! Padne granata a mi idemo akupljat gelere onako vruce ko nadze najveci najjaci je u raji pa kandila pa kisnica pa ikar konzervre a kad se zajebu i dadnu lanc paket broj devet uuu gozbe ne vratilo se nikada
Sto se ove internet cetnici nebeski heroji udaraju u prsa a citava prodicna stabla su bjezala sa ozrena/vijenca ostavljali svo naoruzanje i suborce da bi izvukli zivu glavu.......picke su samo heroji na civilima cim netko doje naoruzan kao i oni bjeze kao zecevi.Bjezali pred osmanlijama pa 40-tih pa 90-tih.......pravi heroji kad je u pitanju bjezanje.Picke bili i ostali kao i pobratimi im sa zapada tzv ustase.
SRBI SU OTISLI STO SU HTJELI DA ODU NIJE IH NIKO TJERAO KOLIKO IH JE OSTALO I NIKO IH NIJE DIRAO NEGO SMO NORMALNO ZIVJELI KAO I PRIJE RATA
pravi bosanski pravoslavci su ostali u svom Sarajevu, a ova cetnicka gamad pobjegla glavom bez obzira!
@bosankaa1988 UPRAVO TAKO
Okončana opsada, da, hvala Bogu ali PAKAO SE NASTAVIO SAMO JOŠ ŽEŠĆIM INTEZITETOM Danas prodavnice pune, džepovi prazni, posla nema, gladuje se, umjeso prosperiteta nakon 22 godine nama se otvaraju sirotinjske-javne kuhinje, po Titovoj se više od 10 godina PROSI za liječenje djece, neprkidno, na nekoliko mjesta, tako su građani primorani kretati se momo glavne ulice nasilje buha terorišu nas građane na sve načine dakle TEŠKO NAMA, narode otvori oči sada za par mjeseci na lokalnim izborima
e to zahvali podrumasu i njegovoj eliti i naravno njihovim glasacima
porasla kupovina traktora u zadnje vrijeme
Nikada zaboraviti nikada halaliti. Vratiti sve sa kamatama ali nikad na civilima kako su to zlotvori cinili vec im vojnike povaljati u borbi kako je to i radila Armija BiH
Danas okupirano od strane sandzaklija.
SSrbima nema smisla podastirati cinjenice, video materijale, pisane materijale ili bilo kakve druge dokaze. I danas kao i prije 25 godina zive u medijskom mraku, bez obzira na internet i istinu koja je samo par klikova daleko. Ogromna vecina je u tolikoj mjeri indoktrinirana da je neki suzivot u blizoj buducnosti nemoguc. Po mom misljenju, treba ih pustiti da zavrse samounistenje koje su zapoceli, uz uslov da ne pokusaju secesiju. Nista sto je nastalo na lazi i zlocinu ne moze opstati.
Jeste ovako branili sarajevo ??? Od ovih vasi junaka (zlikovaca) su srpski civili iz Sarajeva pobegli, nisu on pobegli od meda i kolaca. http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/ovako-su-branili-sarajevo-cekao-sam-u-redu-da-silujem-devojcicu-12-ali-ona-je-umrla-clanak-2138789
Upućujem novinarru klixa prijekor zbog greške u podnaslovu teksa, u kojem navodi postojanje vlasti REPUBLIKE BiH 1996. godine. Republika BiH je ukinuta referendumom građana 1.03.1992. godine.
Referendumsko pitanje je glasilo: "Da li ste za suverenu i nezavisnu BiH ...."(nije glasilo Republiku BiH). Prema tome građani su ukinuli RBIH na referendumu 1. Marta 1992. Godine, sviđalo se to nekome ili ne.
Ukidanje Republike na referendumu potvrdio je i Deytonski mirovni sporazum iz novembra 1995. U njemu se ne pominjee RBiH nego RS.
Neponovilo se nikad i nikom. Nazalost, situacija je danas puno gora nego 91. i sto je jos gore sve smo gluplji i gluplji. Svaka pocast braniteljima grada Sarajeva, a na cast nek je legalno izabranim vlastima Sarajeva za danasnje stanje grada.