Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko jedan zarez može toga promjeniti i koliko je on zapravo bitan pokazat ću vam u primjeru: Osloboditi, ne vješati. Osloboditi ne, vješati.
Neka ih sada Gospa spasi, nek im se ukaže fiskalna kasa, što ne plaćaju porez..... Au čekaj nije ovo Međugorje i hodočasnici. Režija molim briši ovo. Naravno ovo je ironija, ali kada se dogodi ovakvo što u Međugorju onda imamo priliku čitati slične komentare ovdje na kliksu. U svakom slučaju želim brz i sretan pronalazak, a tuđoj nevolji se nikad ne treba rugati
Puno uspjeha i srece zelim vam da to vec danas okoncate
GSS odlično radi svoj posao. Svaka čast momcima i djevojkama.Nadam da će i ovaj zadatak uspješno obaviti.