Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuziteljice nama su ostali mnogi ne dosanjani snovi,mnoge ne ispunjene zelje,ali Vama od srca zelim ispunjenje Vasih zelja i snova uz zelju da Vam Alisa bude snaha !!!
Pitanje za glavnu tuziteljicu( zna se pouzdano da za vas citaju i komentare): da li cekate da Alisa Mutap napusti BiH??? Pa da onda citamo kako izdajete potjernicu. Kao za izvjesnim Ramom i advokatom Balijagic!!!
Tuziteljice ovo nije slucaj Mahira Rakovca!!!Pa da vi izadjete u javnost kao slucaj je rijesen nije bilo fizickog zlostavljanja. Draga tuziteljice mora neko odgovarati pa i za iznosenje ne istine. Dokazite da imate bar trunku ljudskosti i svoj posao pocnite obavljati casno i posteno. Vrijeme je da poduzmete korake da se Alisi vrati pamcenje jer u suprotnom potvrdit ce te da ste na njenoj odnosno strani ubica.
Zalosno. Tuziteljica je jasno svojim ponasanjem stala u odbranu Alise Mutap. Ona je jedini zivi svjedok i jedina zna ko je ili ko su ubice,odnosno ona je KRIVAC za Dzenanovu smrt. Treba dati podrsku ovoj porodici i izaci na proteste bez obzira sto je radni dan. Danas je to porodica Memic a sutra vec neko od nas.
Dokle više šetati i mirno protestovati nema bez kuke i motike ništa zna se ali neko šuti neko ima rupe u glavi neko rupe u sjecanju
Šta bi bilo da je, ne daj Bože, sin od neke tužiteljice bio ubijen? Pitam se da li bi ovako ponašanje tužiteljstva bilo u tom slučaju?
Zasto niste organizovali u subotu... Jer ovako mnogi koji bi došli rade... :S
jer su ocito pametni
zato sto subotom tuzilastvo ne radi...vjerovatno zbog toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bivsa djevojka alisa mutap je jedini svjedok za koju kazu da ima rupu u sjecanju od stresa pa potome niko od nas se nebi sjecao ratnih desavanja svi bi smo imali rupe u sjecanju od silnih granata pamova patova i modifikovanih avio bombi
mutap hahahhahhahahhahahhaha
alisu treba svezati i jebati dok ne kaze istinu