Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to! Samo im recite da su u Austriji, nece ni primjetit. Sve je to isto 😂
Barem u Tesnju ima posla. Bolje ce zivjeti tu.nego u Njemackoj. Dajte im da rade. ☺
Arap i rad ne idu jedno s drugim
.....iznad Tešnja sunce sija iz Austrije stig'o i ja.....
Tesanj je razvijen k’o Austria. Trazite pos’o ni u Austri vam nece biti bolje
tuga....
Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobro došli u >>>>> www.XXdate.club .................................................................................................................................................................. Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com
Od malena pa za sva vremena mrzio sam Arapska plemena
nihad kantić šike
PowerEdge Arapi nisu lijeni vec im vrijeme sporije tece. To je tako sto si blize Ekvatoru. Tamo za 24 sata covjek napravi vise kilometara nego sjevernije ili juznije u hemisferama.
PowerEdge zemlje su im prenapucene i.zato i odlaze. A na Zapadu nedostaje radne snage. To je prirodna i ekonomska migracija. Oni koji imaju diplome i radna mjesta putuju sa vizom, a oni koji nemaju onda moraju ilegalno. Nema tu biti sta radno, a sta neradno. Ti si pun predrasuda prema Arapima, a mnogo je takvih. Arapi lijeni, crnci lijeni, Pakistanci lijeni, Kinezi ovakvi... a oni svuda stigose.
Arapi i ostali migranti dosli iz siromasnih zemalja, mjesecima putovali, hiljade maraka potrosili i jos im toliko po dzepovima ostalo i ovdje se sad nasli neki nasi papci da pricaju kako su migranti neradnici, a ovdje,u svojoj zemlji, jedva skucaju za kafe! 😒
Sad kad ova vijest odjekne fb ima da na granici svaki bus pregledaju vrijeme je za kolone bravo migranti
Ooo vi migranti ne zaboravite da na ovom podnevlju vazda vladaju zakoni zajbncije
"Kantic" bus!
Tu je negdje bocinja valjda, taxijem ih šiknite do braće
SejdoBrabonjak Arapi koriste tri puta vise mozdanih celija od tebe, i za tri puta manje vremena mogu obaviti isti posao. Zato ih evropska desnica ne moze smisliti jer su profesionalno agresivni i preuzimaju im poslove.
@Libertin...o šta ima Arapi i mozak... ne lupaj
Steta sto nije otisao u Srbiju.