Vlada RH donijela odluku o pomoći
6
Dva hrvatska kanadera od jutros gase požare u Jablanici
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo što Hrvatska pomaže Bosni i Hercegovini ali treba i BiH da učini nešto da pomogne sama sebi. Recimo da kupi kanadere.
danke croatia!
Jucer donesena odluka hrvatske Vlade da se posalju dva kanadera u BiH,danas (jutros) doletjeli avioni i gasili vatru. Cool,svaka cast i nije bilo kao nedavno hoce doci -nece doci
cetonja, vidi se da si pripadnig genocidnog naroda, smrdis, osjetis se cetonja fujj, kako smrdis.
Hvala komsijama od srca!
Eto nadam se da si se dečko prepoznao među onima koje lijepo molim da ne teroriziraju starce po selima.
cetonja, vidi se da si pripadnig genocidnog naroda, smrdis, osjetis se cetonja fujj, kako smrdis.
Da im se zahvalimo jednom akcijom ko 11/09/2001.
Ili sutra kad igra Hrvatska s Belgijom nemojte odmah izaći na ceste s Turskim zastavama i vikat da se rade ružne stvari Hrvatima. Znači ne morate se igrat da ste država i da se možete brinut sami o sebi već samo dopustite starcima Hrvatske nacionalnosti u Jablaničkom i Konjičkom kraju da umru bez teroriziranja od strane bradatih islamista i lokalnih seljačina.
a niste napisali koliko vode mogu da ponesu? to je nekako postala standardna karakteristika aviona ovog ljeta . . . cijelo ljeto slušamo o tome, pa me onako čisto zanima . . .
Vladimir putin ima 43 privatna aviona...a mi, država, nemamo 2 kanadera da spasimo i ovo malo bogatstva sto imamo...JADNO!!! NAMA PAMETI NAJVISE FALI...
Hvala :) RESPECT :)
ne znam zbog cega trazite od susjedne hrvatske pomoc, kad moji helikopteri koje sam zbog toga i kupio stoje u hangarima, da ste od mene trazili moji helikopteri za gasenje pozara koje sam nedavno kupio, odma bi poletjeli sa trebinjskog aerodroma kojeg sam ja izgradio, a vi trazite od hrvata.
cetonja, vidi se da si pripadnig genocidnog naroda, smrdis, osjetis se cetonja fujj, kako smrdis.
OSBIH moraju imati dva takva ista pod hitno kredit na nivou BIH roditi
Mi iz velike srbije do tokija, niti jednoj susednoj drzavi BiH, Vojvodini, Sandzaku i drugim susednim drzavama nikad nebi pomogli, kao sto pomaze susedna Hrvatska.
Kako je lag.umdzija mu.dar i pametan, cuva avione sto je kupila nerkina vlada, inace nerko je zlajin potrcko, a Hrvati salju svoje da gase pozare, vrlo pametno lag.umdzija cuvaj on sto je nerko kupio i nemoj jos da ih raspakuje, jedino mozda da stavis nove baterije u njih, posto kineska proizvodnja mozda su baterije potrosene.