Formiranje vlasti u SBK
0
Dva HDZ-a čekaju SDP i SDA
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Valentin Incko je napravio takvo sranje u Sbk da nije svjestan , da mu ovi ne bih protestvovali pred OHR-om on raspusti vladu koja je evidentno počela bila funkijonisati , i vrati tehničku vladu koja statira već 8 godina , e sad policija ,školstvo ,zdrsvstvo pravosuđe se sprema na štrajk a ova ublehaška vlada prima duple plate zaboga jer svaki ministar ima 2 resora , banda ,
SDP nemoj izdati hrvatski narod, oslobodi nas od oba HDZ-a.
@Morgen dudals ga ti meni. Sta je trebao? formirati vlast sa Covicem koji ima 10 krivicnih prijava na sudu?
Mislio zlgovndžija formirati vlast sa onim banditima i bombašima iz mesarske stranke kao i sa pavelićevim crnokošuljašima. Tihić je tu samo sporedni klimoglavac i dudlaš.
Bogami će ih se HDZ-ovi načekati, jer se multietniĆarima i ne žuri toliko. Oni svjesno odugovlače i čekaju odluku ustvnog suda. Što je najgore i Ustavni sud ima zadatak da sačeka da se oni u SBK prije donošenja presude, dogovore i formiraju vladu onako kako i priliči izbornim rezultatima.