Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ludi koji cete racKu u Bosni, nije nista bolja situacija ! :)
Bravo Ambasade BiH u Liibji i Egiptu. Treba vam poslati one iz Ambasade u Americi na obuku.
\'jat ervejz\' se pise sa navodnicima a jat airways bez navodnika pseto neuko.
sta je to \"jat ervejz\" ? da nije mozda \"jat airways\" ....nepismena shumadijo zelena li si...
Zašto svi bježe iz Libije kad ona hanuma jučer reče da je tamo lijepo. Kad se ona vraća???
a što bježe kad oni na eorodromu viču da nije ništa ko što CNN i drugi javljaju i da će se svi za 5-10 dana vratiti natrag?
Ministar policije Ivica Dačić, koji rukovodi Štabom Vlade za evakuaciju, rekao je da će se avioni u Libiju vraćati onoliko puta koliko bude bilo potrebno da bi svi državljani Srbije bili evakuisani. Direktor „Jat ervejza” Vladimir Ognjenović kaže da su obezbedili sve neophodne dozvole za vanredne letove iz Libije i napomenuo da će, ukoliko bude potrebe, „Jat” tražiti dodatne dozvole za vanredne linije.
Naša ambasada se zalaže kod Turaka za Makedonce a oni nam dali 6 poena na Euroviziji. Hello Skopje, Sarajevo calling ako se to ponovi sljedeći put vas ostavljamo podivljalim Arapima :) A fino od braće Turaka što nam (opet) pomažu.
Sto volim oseirit ove nase ratne brodove Aferim ...
Tvojoj Mami na guzove tamo bi bilo bolje.
Vozite Turke direktno u Anadoliju...
Odlican rad nasih ambasada u Libiji i Egiptu,
ako ti je srpski pasos bolji, Mars preko drine kopile osmansko... BIH je imala jednu od najboljih organizacija spasavanja...
u ovoj drzavi dosta toga ne funkcijonise ali glupane jedn @xx iz prve ruke znam da je organizacija nasih, tj izvacenje ljudi jedana od najboljih. imamo odlicnu suradnju sa libijom i turskom povodom spasaanja. a isto tako znam da je najgore prosla hrvatska i sad, katastrofalno, hrvati prakticno mole, turek, bugare, bih da u svojim akcijama povedu i hrvate.. a ti luzeru jedan ne javljaj se jer nemas pojma.
Srbija svoje gradjane davno izvuka a ovi Bosanski ko zadnja bjeda se izvlace na stranim brodovima ... tuzno je biti drzavljanin BiH i ko god je imao mogucnosti davno se odrekao drzavljanstva ove \"sizofrene drzave\" ili je barem uzeo dvojno drzavljanstvo