Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam na sve cestite i postene srbe, bosnjake i hrvate kojih ima hvala Bogu jos uvijek u velikom broju da se oslobode straha i daju informacije o ratnim zlocinima i mjestima masovnih grobnica. Zlocinci na svim stranama treba da odgovaraju.
Erroji specijalci upadali u kuće i djecu odvodili na streljanje
bravo advokate! vidi se da Vam nisu pare u ocima, nego imate visoke moralne vrijednosti! takvih je malo!
Ovo je već smešno i tragikomično. Svaki zločin treba osuditi, a za decu streljati. Ali... Ovo baratanje pojmom "genocid" i njegovo korišćenje u svakoj situaciji je jadno...
"Ne može se odbraniti njegovo nedjelo, ali se može odbraniti njegovo pravo na pokajanje i istinu".Ovo srbi trebaju da skontaju a Bogami i ostali zločinci na drugim stranama.U ivoj rečenici stoji pomirenje.
Trebalo je to ranije .Da nisu oni junaci Srpskog naroda
Eh da mi je znati šta je bilo u glavi policajcima dok su pucali po djeci? Ali nije bilo ratnih dejstava u Bijeljini, itd. Znači povod iz mržnje prema nekome ili nečemu i sa kojim nisu željeli živjeti i dijeliti isti prostor kao što neko opet forsira istu tezu. Jeza me prožima kad skontam skim moram da dijelim ovu prokletu avliju.
Svaki Srbin koji nešto kaže protiv Srba, u Sarajevu je nacionalni heroj. Kme Ken visoki Srbi nas diraju
Treba imat muda i ovo reci i zivjeti u Bijeljini. U Bijeljini 80 posto ljudi NE ZELI i nezna o ubistvima muslimana pod okriljem "odbrane Bijeljine", ali svi ti Arkanovci i ostala gamad su ciljano odvodili i ubijali ljude zene i djecu ali neko je POKAZAO PRSTOM na te jadne ljude, e te zivotinje treba izvest pred sud. Dal ovaj covjek skuplja poene ili sta god al fakt je da ima muda do koljena iako mu non stop prijete, pale imovinu i omalovazavaju on ide dalje i hvala mu na tome ko god on bio.
Bravo!
Duska Tomica znam jos iz pocetka 2000i,ro je legenda i ljudina,cekamo te u tvom Sarajevu.
Moja svekrva 28 godina trazila kosti svoje kcerke i preseli na onaj svijet ne docekavsi da je nadje.stalno je pitala gdje je.reko joj: crna zemlja ce progovoriti kad tad
Odakle toliko monstruma, mogu da shvatim par zlikovaca i budala ali odakle ovoliko izvršioca zločina.
To i jeste cilj.Mnogo smo glupi.Ako bi to neko priznao kao genocid morao bi da prizna stotine istih genocida od strane armije BiH.
bravo Duško, ti si primjer čovjeka koji voli istinu! samo nastavite!
Častan čovjek. Hvala ti što se boriš za istinu.
Bravo Dule,posteni hrabri srbin...