Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce genocidna srbija i genocidna tvorevina krvoloka i siledzija NAPOKON odgovarati za silovanje najmanje 100 000 djece , djevojaka, djecaka, zena, muskaraca , nena i djedova koji su pocinili nad Bosnjackim civilima i gradjanima Republike Bosne i Hercegovine ?!!!!!
Srpski socijalisti u prevodu znaci ce.al.ji
Kakav 5. korpus? On bi samo mogao ratovati sada protiv lokalnih politicara
Bosanski Petrovac je Bosnjacki grad. Genocidasi mars u Vladivostok.Oslobodili smo ga 1995. godine od Dodikovaca i opet cemo ako bude trebalo.
predivan grad i predivni ljudi:)
Sramota od komentara. Skender Kulenovic bi vas se odrekao da vas cuje. Vratili su se oni koji su pertovacki ponos. Nije narod blesav.
trebalo je ove vlahe tokom traktorijade i napada 5. korpusa sve istrijebiti, sad se ne bi imao ko vratiti od vlaha u Bosnjacki Petrovac !
miloševićevi c.h.e.t.n.i.c.i se vraćaju na mjesto zločina.
Zasto BOSANSKI Petrovac - to isto kao da izjavi CET.NICKI Petrovac - treba da se sove BOSNJACKI Petrovac.
nije bosanski petrovac nego PETROVAC