Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL VAM ZAO DUSKE, HE HE
Nagradno pitanje, gdje je Dzemal Sabic proveo rat? a) u opkoljenom Sarajevu b) u inostranstvu c) u RS-u
A sada zzzzzdrrrrravvvooooo , zzzzzdrrrravvvo, nena vise , mrs na radio ko spiker Duska Rakonjac
U Avazu od 15.01. sam pročitao kako je Bakir dao neko obavještenje povodom natpisa u liftu RTV doma,međutim Duška kao urednica informativnog programa FTv-a nije dozvolila da se to isto objavi jer je Bakri naveo kako su ti natpisi čiste gluposti i kako ne treba obračati preveliku pažnu na to, što se njoj očigledno nije svidjelo i dobila je nogu...
@Sarajevo kad vec baljezgas o sinovima imaj bar toliko postenja pa pomeni i guzate kcerke.koje dobiajju diplome na tom zapustenom univerzitetu.
Lični nemam ništa protiv Duške ....bar ne efikasno ! Mene je dovela do razvoda jer je moja bivša supruga mazohistički uživala da je u mozak.... Majkićka, Nikolin netjak Kalabić i naravno ljepotan Slavuj. Iako sam mogao izabrati birtiju kao alternativu , opredjelio sam se za trajno rješenje. Nema više duške...sad ću razmisliti das pokušam vratiti ženu.
BOSANAC IMA OD TVOJE MAJKE
Halo, \" recesija \", tebi smeta Duška a ovi sa kupljenim diplomama koji su sada direktori, advokati itd. i koji su javno prozvani u njenoj emisiji ne smetaju ti baš toliko,zar ne ? Zato je ,možda i smjenjena jer su među prozvanima i podobni kadrovi pardon,tatini sinovi, rođaci i zemljaci i sl.
MBC-u! A, odakle ti to \"moj Radončić\"? Na osnovu čega si to zaključio? Jel samo zato što insistiram na suštini i argumentima, a ne ko ti i tebi slični što od drveta ne vidite šumu. Muka mi je i od Radončića i od Duške i sve neprofesionalne bagre FTV-a. Ako su tebi dobri, vodi ih kući. Ovo jednom mora biti normalna država u kojoj se poštuju zakonske norme, a ne da pojedini imaju privilegovan položaj kod RAK-a, sudova i inih nazovi nezavisnih institucija. Hrkljuš Bekane!
Duska je jedan vrsni novinar i kako se kaze \"majstor svog zanata\". Yena koja je imala vise petlje nego polovina njenih kolega, vise nego polovina nasih politicara, i naravno vise nego svi deyurni kriticari ovdje na SA-x. Medju vama je rijjedak onaj ko bi imao petlje izaci i javno reci sta misli lokalnim mocnicima. Na zalost utjecaj i moc koji imaju oni zbog kojih je smjenjena na zalost je preveliki, ali barem ide svjetla obraza... jeddna strana price... druga strana price, mozda se samo priprema teren za povratak Hadzifejzovica... nikad se ne zna sta je u ljudskim umovima...
Za neupućenu... Nema Bakir HadžiKriminalac ništa sa tim. To su Faćo i Kristijan smijenili Duškicu.
D.ušmanka Da6ić, a baš se bila ufurala.
Jadnica, nije ni svjesna u sta je upala
napokon jedna lijepa vijest;)
a kakve samo veze sad ima Bakir H. sa njenom smjenom ? cisto informativno, jer vdijela sam nekem natpise, a nisam bas upucena..pa ako neko moze........