Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kobilo ruzna lako je formirati vlast kad ste etnicki ocistili entitet i kad pusite majmun dodi kitu kobilo vi ste svi figure a radite kako konj dodo zapovijeda vi ostali ste samo figure tacnije konji sa sahovske table
oni su se preracunali 1992...a lijepo im je karadzic govorio...al dzaba....
Sta to ona prica?Norod je mislio da je formirana vlast.Debili bolesni vidite da je zena u pravu.Ovu izjavu treba da kaze Bakir,pa bi onda shvatili da ovdje nista ne funkcionise.Zasto smo izlazili na izbore?Trebamo cekati da se SDA udomi i mirno more.
https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE Nesreca u Istocnom Sarajevu ....
Pa i jesu. Ti si se Majkovička naračunala i klepila i penziju i onih pet, šest hiljada KM preko penzije! Pa eto. Za po neku ovakvu rečenicu mjesečno ti zaradiš preko 8ooo KM. Svaka čast uhljebušo!
Ovu ni Zisko ne uzeo ocam
Ziku joj ovog kompletica haha. Nekad ih je pravila od stolnjaka a vidim presla sad na zavjeseaaahaha
Glupača, šta ima PIO i isplata penzija sa formiranjem vlasti i donošenjem budžeta.
Kažu da je išla u salon ljepote.Šta ima veze pokušala je.
Majkemi volio bi ovu zenu pregaziti sa mojim ATV-om cetvorockasem sa terenskim gumama, samo da vidim kad joj promjenim licni opis dali sam je uljepso?
Mrš hebem vam mater velikosrpsku licemjernu, lahko vam je formirati vlast u genocidnoj tvorevini kad ste etnički očistili , i Dodik još smlavio opoziciju mlitavu.
Boze al su ove Bosanske srpkinjetine ruzne u pm... Ugledajte se malo na one lijepe Turkinje preko Drine.....
Rugobo , sta se ti javljas? Mamu vam vasu. Komplet stanovnistvo rs zivi od danas do sutra da vam nije Saeajeva davno bi nestali
Pa, nka si se i ti oglasila, opajdaro! Pozdrav od Niska.
Jooooooj, sto se ne smije psovati na portalima....
narode .ebala Vas ova krava sto joj dajete do znacaja ... sta moze kucka kazati a da ne slaze .. ona je sebe ubijedila da je Pepeljuga u najmanju ruku Snjezana i 7 patuljaka Snsd-a .. ehhhee
umri vise spodobo jedna ohrndana
Uf ko nam kaze.