Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kod brava Vucurevica glave \'bem ti, odavno ne vidjeh ovakvog kapitalca!
Zanimame koje su to nacionalne manjine u Trebinju izuzev Bosnjaka. Dusan Minov ne moze biti nacionalna manjina kad je Srbin [to mu ime govori,a i licno ga znam kao dobrog Srbina ] SDS je stranka koja ima zestok kadar,pogotovu sada kada je SNSD u nizlaznoj liniji,a SDA ojacao. Sve u svemu,nisam simpatizer SDS,ali ; \'\'STO JES-JES,NAJBOLJI JE ES-DE-ES.\'\'
@@commi - hvala, znam, bas sam se jutros namazao go.vnima od moje omlijene krmace, zovem je Biljana po nasoj Bilji Plavsic :)
Hinjo, smrdiš.
O Trebinje, o krivoslavci, gdje su Goye i Rembrandti sa Konavala?
iŠšuto ga co\'ek što je s.ra.o
...ovi vučurevići dinastija k\'o izetbegovići :)
e nek su zaprimili... m.a.t.e.r im zaprimim