Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud sad to, pa zar poslije onoliko ljubakanja Covica i Dodika da se takvo nesto izjavljuje...jebbo vi sami sebi mater medjusobno.
A ko je ono mislio 92. god. da ce sve biti velika Srbija??
Novi pokušaj da Srbi dobiju konstitutivnost u Hercegovačko-neretvanskom kantonu izgleda da je osuđen na propast i prije njegovog početka. Na vanrednu sjednicu kantonalne skupštine zakazanu za sutra u 12 sati neće doći članovi Kluba Hrvata. IJučerašnja izjava Kolinde Grabar Kitarović: "Hrvati su konstitutivni narod u toj državi i nitko ih neće svoditi na manjinu", zaključila je predsjednica Grabar-Kitarović. Sve se samo kazalo ! Samo treba znati čitati između redova.
Bas me interesuje otkud clanak ovakav... Inace u 23% sve u interesu Srba rade..
@bbrs O cemu ti fukaro? Mostar ti je od bulevara Bosnjacki, kao i cijeli sjever Hercegovine, prije ti te procente primjeni na svoj narod kojeg ima svega 12-13% u drzavi i izumire...
@dobrisa haha ti samo sto im se jos nise naguzio da te izredaju, da vidis paradoksa onda, sta se ulizujes pizdo vlaska
Pa vas Hrvati ne vole zato što ste bili katolici pa prešli u hrišćane, posle bitke na Kosovu izdali ste vjeru a Srbija je nastala u panonskoj bari
@vitezovi_reda_zmaja hahaha ko mi reče Jbt osoba koja je učila ćirilicu Hahahahahahah konjino glupa
nek vas handre, yebo vam HDZ i Covke sve po spisku, bas mi je drago. Isto i u Glamoču, neće Srbi da šalju djecu da uče po bosanskom planu, već po hrvatskom i onda kažu Bošnjačka djeca znaju ćirilicu a srpska ne znaju.
Poštovani gospodine Golo, morate prihvatiti da je vaša odluka da živite u hrvatsko-bošnjačkoj županiji i da ste vi de jure konstitutivni narod a de facto nacionalna manjina! Sa 2,44% Srba u Bošnjačko-Hrvatakoj federaciji Bošnjaci manipulišu zalažući se za njihovu konstitutivnost želeći da ostvar e ciljeve koje im je još 1992. godine demolirala Vojska Republike Srpske! U se i svoje kljuse g'osn Golo!
Te praznoglave ideje su došle iz poluglava srpskih i hrvatskih akademika
@katonix2 Od najumnijeg bošnjačkog akademika Tunje je proizašla ideja od postojanju nekog naroda po nazivu Bošnjaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
stop zapošljavanju bez konkursa stranačkih uhljeba u državnu upravu
pitanje za ovog priznaješ li činjenicu da se u srebrenici desio genocid?
Seli se u RS i spasi sebe.
@AlfaQmegaReturn Zasto da ne?
@PuskaIzNevesinja zasto DA? ceka narod siguran posao odmah iza Grebka?!?! Stvarno si KENJAC za nacionalnog tora!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto vam Mileta, pa nek to rijesi sa vojim dobrim Haverom. Mislim da oni jedan drugom ispunjavaju sve želje. Ili možda Mile ne želi da se to riješi? :o
Rade protiv Hrvata, kud ćeš dalje?
@CDS hahahahhahahahahahahhahahahaha
Ahahahahahahaha dusane ahahahaha
Zato oni jarane uvjek u RS imaju povredu nacjonalnog iteresa