Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet dusi mojim komoratima A inspektora Duranovica na vjesala za primjer. svakih 6 mjeseci obilazi jame I nikad nista nepravilno nije uocio, po njemu je svaka jama uredna I uslovna za rad Odgovorno pisem jer radim u jami I Duranovicevu njusku gledam svakih 6 mjeseci kad dolazi u obilazak nase jame.
hasko....bolan , tražite smjenu tog govneta.....i odgovornost....nemojte silaziti u jame dok se ne uvtrdi odgovornost i ne stvore uslovi za siguran rad! Neka vas Bog čuva i rahmet vašim komoratima !!
Eeee moji dobri ljudi....samo posteni i stradaju. Tuga, jad i čemer se nadvila nad nasom BiH u svim pogledima. Da li ćemo ikada ugledati svjetlo dana kako treba?
celeron....ja se nadam suncu iznad naše bosne i ovog poštenog naroda !
spomen plocu im staviti na ulazu u rudnik, da ih Allah dz.s. uvede u dzennet.
pa zar ne bi trebalo da neko od ovih ljudi bude LIČNOST GODINE, a ne neki političar, pjevač, fudbaler?, mada sumnjam da će tako biti.
Saucesce porodicama poginulih :/
Rahmet mu duši , također i ostalim poginulim u gorskom udaru :( Da Allah dž.š. olakša porodicama poginulih. Amin !
Hvala Bogu!