Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mrkonjiću, dakle u RS-u. Tada su Muslimani, danas Bošnjaci bili ustaše i hrvatsko cvijeće. Petokraka je došla mnogo kasnije. KAMELEONI! Čitajte o tomu roman NOŽ Vuka Draškovića.
Moj profesore, de ti meni reci kako to da od njih 193 iz skupštine ZAVNOBIH-a, možda je 50 muslimana i isto toliko Hrvata ? Zašto se apeluje na muslimane i hrvate da se pridruže NOB-u ? Zna se dobro koji je narod predvodio borbu, a ko je heklao kod kuće i bio vjerat Paveliću. Kada su vidjeli da je poraz neminovan, onda stavili petokraku na čelo.
@GCMx64 Njihovi potomci danas obilježavaju ovaj datum i prikazuju se nekim predvodnicima antifašizma. Kako od takve ravnopravnosti između 3 naroda, dođosmo do referenduma ‘92 na kojem se potpuno zanemaruje volja jednog naroda, baš onog koji je dao najveći doprinos u antifašističkoj borbi u BiH ?
tako je Amire !!!
dajte pitajte zene sto rade po pekarama danas sta one misle, ne ove budzetske botove ! PITAJTE LJUDE KOJI REDA ZA PRIVATNIKA