Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Camile, zivota ti, dobro te je. Ja koliko vidim, fotelju si pozelio opet.
Durakoviću bolje biti bilo da si ostao u SAD i imao advokaturu nego ovdje se boriti sa ljubomornim Bošnjacima kakvih je 80%. Sve ćeti bošnjo oprostiti osim uspjeha.
Sad on postade analiticar politicki.
na ćamilovom ćardaku ćetresćetri ćavke ćuće
Mrsss camile na politicku deponiju!!!
Ljubomorni bošnjo eno pomuzi koze što plaču zatobom.
Sve je to dobro,a ko bi placao clanarinu NATO-u?Jedva se skrpi za penzije,a i ova nasa armada nas guli za djaba...
To samo do izbora tako priča.
ćama, jes' to na masi ?
snsd je pragmaticna stranka kako rece onaj profeaor iz B.Luke a njihov lider ce biti i muslima ako mu je to u interesu, i sve drugo.... samo je borba za vlast i novac koji sa tim dolazi ... takvi kao i njihove porodice ne moraju vise ni raditi pa i pokoljenja unaprijed 200 god. dok ce drugi da u vecini da pasu travu, jedu lisce sa drveca ali moraju glasati i srbovati za njih.... slicno jje u federaciji
Sve ovo potpisano ne znaci pristupnicu NATO. Ne obmanjuj Camile.
Dosadan si
Nece niko raditi,svi hoce huzovace poiticke,do duse lakse lagati nego raditi a ovo je jedan veliki demagog od njega nikada koristi.....
"Nudimo posao u struci!" A Dodik šalje CV za mušku prostitutku
NATO da, ali kada prethodno podrži nezavisnu republiku srpsku. NATO zato treba da halali srpskoj genocid na bošnajcima i drugim a Srpska NATOu sprske bebe u BAnajaluci. Kemeee kmeeeeeeekmee !
Hahahaha, nema sta mali je uporan 🤣🤣🤣🤣
Ko covjeku ovome daje medijski prostor? Nacelnik opstine vise nije, vodja desetak koalicija koje osnova vise nije jer propadose sve ka Skadar na Bojani... Ovome covjeku ne da medijsku paznju dati ne treba no mu dati ne treba ni nacrtanu ovcu.
@Realno25 Srednjovjevoknu srpsku drzavicu i kasnije provinciju Srbije Duklju? No sigurno mislis na Crnu Goru.
@Realno25 Otidji jednome u Crnu Goru i samo ce ti se reci. Cijeli je sjever gdje je Stara Hercgovina crveno, plavo, bijeli a i juznije od toga rijetko ko kupuje budalastine koje Milo prodaje. Da mu nije Bosnjaka i Albanaca on bi koliko sutra zivio ne u Podgorici no u NjuJorku gradu.