Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito, Izetbegovićevim klerofašistima Srebrenica je 13. rupa na svirali, nakon što su iskoreistili sve mogućnosti za njihovo uživanje na lovorikama genocida.
Ima covjek iskustva oko takvi stvari.Tesko mu je palo sto nije direktno oko donacija,ali i ovo moze proci.Zna on dje nas covjek najtanji..
ipak si se uhljebio
Ti si ološ od insana!!!
nemam nista protiv al ovo je cirkus, pa ko god izgubi poziciju na vlasti pristupi formiranju odbora, udruzenja, pa svaka kuca izgleda ima udruzenje i odbro u podrinju. dajte ljudi pored sve nesrece koja vas je zadesila ne glupirajte se i ne pravite cirkus
opet ce te napraviti teferic od toga.............vec vidim
@KrokodiIskesuze hajde to nekako mogu tolerisati, ali mi je uvijek islo na zivce omalozavanje porodica..........oni se moraju gurati na malu kapiju sa strane da bi usli u mezarje, a guzonje, nasi vrli politicari i inostrani vrli gosti, ulaze na veliku kapiju, imaju pravo.................